Tesco, Aldi, Lidl: ezek most a legdurvább akciók

2016. augusztus 18. 11:42

Ma jelentek meg az áruházláncok új akciói. Körbenéztünk a "piacon", mit hol tudsz a legolcsóbban megvásárolni.

Lassan az őszibarack-szezon végéhez értünk, ezért érdemes még kihasználni a hátralévő néhány hetet. Nyilván az áruházláncok is így gondolják, mivel szinte mindenhol leakciózták a gyümölcsöt. A Tescóban, a Sparban, és az Aldiban is 249 forintért adják kilóját. 

A szilva idény is tart már néhány hete, szupermarketek közül a legolcsóbban az Aldiban és a Lidlben tudod megvásárolni, ott 169 forint kilója, de az Auchanban is csak pár forinttal drágább, ott 175 forinttért adják. 

A paradicsomot is a legtöbb helyen 249 forintos kilónkénti áron adják, de ha befőzésen, vagy lecsón gondolkodsz, akkor az Aldiba menj, mert ott a befőzni való paradicsomnak és a lecsó paprikának is 149 forintba kerül kilója. A csemegekukorica se lesz már túl sokáig a polcokon, a Sparban most 79 forint darabja.

Nézzünk szét a húspultokban

A darált sertéshús most az Auchanban a legolcsóbb, 849 forint kilója, és az egész tyúké is most csak 499 forint. Az egész csirke a Lidlben 589, az Aldiban 629 forint kilós árral vásárolható. Ha kicsit ínyencebb vasárnapi ebédet szeretnél, akkor most a bontott pecsenyekacsát 899 forintos kilónkénti áron találod a Sparban.

Ötlet a vasárnapi ebédhez

Találtunk egy jó gulyás receptet a legfrissebb Tesco újságban, és ha te is kedvet kaptál ahhoz, hogy egy kiadós levest készíts a családnak a hétvégén, összeállítjuk, hogy a leírás alapján hol tudsz hozzá a legolcsóbban bevásárolni.

A recept szerint egy kiló marhahúsra, 4 evőkanál sertészsírra, 3 fej vöröshagymára, 20 deka sárgarépára, 25 deka paradicsomra, 1 darab paprikára, 2 gerezd fokhagymára, 2 teáskanál pirospaprikára, sóra és borsra lesz szükséged.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A recept úgy szól, hogy vágd apróra a vöröshagymát, és párold meg zsíron. Add hozzá a kockákra vágott húst és pirítsd addig, amíg a húskockák minden oldala megbarnul. Tedd rá a felvágott paradicsomot és paprikát és öntsd fel annyi vízzel, hogy ellepje a húst. Lefedve alacsony lángon főzd legalább két órán keresztül, vagy amíg a hús elkezd puhulni. Majd add hozzá a felkarikázott sárgarépát, a burgonyát és a galuskát, majd főzd készre.

Itt vásárolhatsz be legolcsóbban a gulyáshoz

A marhahús most a Tescóban akciós, a combnak 2199, a lábszárnak 1749, a nyaknak pedig 1849 forint kilója. A reklámújságok szerint a répa a Sparban a legolcsóbb (109 Ft/kg), a burgonya pedig az Auchanban, ott az 5 kilós kiszerelésű 599 forintba kerül.

Tart még az akció

Egyre vészesebben közeledik a tanévkezdés, és az áruházláncokban is javában tartanak a beiskolázási akciók. A nagy bevásárlás előtt érdemes alaposan körülnézni, mivel nagyon eltérő árakkal találkozhatunk. 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem