2019. május 27. hétfő Hella

Telitalálat! Elvitték az európai szuperlottó főnyereményét


Kihúzták az Eurojackpot 19. heti nyerőszámait. Ketten is telitalálatot értek el, elvitték a 45 millió eurót! A következő sorsoláson bruttó 3,2 milliárd forintért izgulhatnak a játékosok.

A 19. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

5; 7; 15; 19; 29; 3; 8.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) két nyertes is volt, sajnos nem Magyarországon.  Ők bruttó 45 millió eurót, több mint 14 milliárd forintot nyertek.

A legmagasabb magyar nyeremény nettó 771 920 forint volt, a 4+2 találatért járó összegnek egetlen hazai játékos is örülhet. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig még több mint 22 ezer magyarnak volt szerencséje.

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

A legtöbb magyar szülő elrontja: apróság, de a gyerek jövője múlik rajta
Vajon mi befolyásolja, hogy tudsz-e megtakarítani, vagy hónapról hónapra élsz?


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS