2020. július 4. szombat Ulrik

Te is vettél ilyen kekszet a gyereknek? Vigyázz, veszélyes lehet!


Két veszélyes gyermekeknek árult almaport hív vissza a Müller, mivel a vállalat önellenőrzése során idegen anyagot találtak benne - írja weboldalán a Nemzeti Élelmiszerlánc Hivatal.

Vállalati önellenőrzés során idegen anyagot - almakocsányt találtak az osztrák előállítású almaporban, amelyet csecsemőknek és kisgyermekeknek szánt müzlik és kekszek készítéséhez használtak fel. Az almakocsány darabokkal esetlegesen szennyezett termékekből a magyar Müller üzletekbe is érkezett. A cég visszahívta a problémás termékeket - írja weboldalán a Nébih.

A termék pontos megnevezése:

  • ALNATURA 12.MO KINDER BIRCHER MUESLI (Alnatura Bircher Müzli 12 hónapos kortól)
  • ALNATURA 15.MO MUESLI KEKSE (Alnatura Müzlis keksz 15 hónapos kortól)

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy amennyiben a fenti azonosítókkal ellátott termékből vásároltak, ne fogyasszák el azt.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk