2018. április 24. kedd György

Te is vettél ilyen háztartási gépet a Media Marktban: vigyázat, veszélyes lehet


2017-ben gyártott, veszélyesnek ítélt olajsütőt hívott vissza a Media Markt. Jó hír azonban, hogy a problémás darabok teljes árát visszatéríti a vállalat.

A mai napon utoljára jelent meg nyomtatott formában a Magyar Nemzet. Az utolsó lapszám hátsó fertályán bukkantunk rá egy termékvisszahívásra, mely keretein belül figyelmeztetik a vásárlókat, hogy egy bizonyos

OK. ODF102-es típusú olajsütő túlmelegedés miatt veszélyes lehet.

A hirdetmény szerint a probléma bár nem jelent kockázatot az emberi életre, a fogyasztók védelmének érdekében mégis célszerű visszavinni a 2017-ben gyártott darabokat. A Media Markt a visszahívás keretein belül vállalja azt, hogy visszavitel esetén az áruház azonnal visszatéríti a vásárlás ellenértéket, és ehhez még a csomagolásra sincs szükség.


Termékvisszahívás

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 1 millió forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (THM 14,26%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, a Cofidis,  a Raiffeisen Bank, valamint az ERSTE Bank kölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

35 ezres órabér: ez most a legmenőbb szakma Magyarországon
Egyetemre nem kell menni, egy év alatt belőled is szakember lehet.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS