2020. július 13. hétfő Jenő

Te is vettél ilyen gyerekjátékot az ALDI-ban? Azonnal vidd vissza, veszélyes lehet!


Visszahívja az ALDI a 12990 forintért árult fészekhintát, mivel a termék felfüggesztő fémgyűrűje szétnyílhat, így balesetveszélyes - szúrta ki a Pénzcentrum a diszkontlánc hivatalos weboldalán.

Vásárlói tájékoztatót tett közzé hivatalos weboldalán az ALDI Magyarország. A brosúra szerint a 12990 forintért árult fészekhinta felfüggesztő fémgyűrűje szétnyílhat, így sérülésveszély léphet fel. További információk a teljes tájékoztatóban:

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS