2019. szeptember 16. hétfő Edit

Siralmasan keveset költenek a magyarok: saját kiadásokra csak ennyi jut

  • hvg.hu
  • 2019. június 21. péntek 09:01

Az európai átlagos fogyasztásnak egy magyar a kétharmadát sem tudja elkölteni: az eurostat statisztikái szerint hazánkban az átlagfogyasztás az EU-átlag 64 százaléka. 

Az EU statisztikai hivatala megvizsgálta, mennyit tudnak az európai állampolgárok a saját mindennapi kiadásaikra szánni. Az eredményekből az derült ki, hogy Magyarországnál csak Horvátország (63 százalék) és Bulgária (56 százalék) lakosai tudnak kevesebbet költeni a magyaroknál: az uniós átlag 64 százalékát - írja a hvg.hu.  

A legtöbbet a luxemburgiak tudnak saját kiadásaikra fordítani: az EU-átlag 132 százalékát költik. A második helyen Németország áll 121 százalékkal, harmadik helyen pedig az osztrákok végeztek 116 százalékkal.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 6 544 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 11,73 %), de nem sokkal marad el ettől az OTP 7 781 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és a Provident konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS