6 °C Budapest

Siess a Tescóba, Lidlbe, Sparba: ilyen akció is ritkán van egy évben

2017. július 21. 14:15

Hőségriadó, kánikula, bedugult autópályák - ez a hétvége a tikkasztó melegről fog szólni, erre pedig felkészültek a nagy áruházláncok is. Összegyűjtöttük, melyek a legjobb akciók.

Brutális kánikula lesz a hétvégén, az egész ország területére figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ebben a hőségben nem csak jóleső a hűsölés, de egészségügyi szempontból is jobban oda kell figyelnünk a kellő folyadékbevitelre. A hőség miatt felfüggesztették a kamionstopot is, tehát egész hétvégén járnak majd a kamionok az utakon, így elég valószínű, hogy az autópályákon nagy dugók alakulnak majd ki, főleg az M7-es Balaton felé vezető szakaszán. Sok családot ez elriaszt attól, hogy útnak induljanak egy kis tóparti hűsölésre.

Egy kis kellemes felfrissülésért viszont nem kell sehová utazni, a hétvégi bevásárlás során beszerezhetünk néhány olyan terméket, amellyel sokkal elviselhetőbb lesz a kánikula. Végiglapoztuk az akciós újságokat, hogy a legjobb ajánlatokat összegyűjtsük nektek.

Otthon, a kertből is varázsolhatunk strandot, az Auchanban a legfrissebb akciós újság szerinta 262x175x56 centis családi medence 4999 forint. Az igazi strandélményhez elengedhetetlen a sárgadinnye, aminek kilója 169 forint, és a főtt kukorica, 89 forintért adják darabját a csemege kukoricának. A Carte d’Or jégkrém 949 forint, és ha kettőt vásárolunk, ajándék hűtőtáska is jár hozzá. Aki inkább a szobában hűsölne, az vásárolhat akciós álló ventilátort 4990 forintért

ALidl akciós újságja szerint a literes Gelatteli jégkrém 449 forint, a pálcás jégkrém 129 forint, a csemege kukoricának darabja 89 forint, a görögdinnyének pedig 88 forint kilója. Ezeken kívül persze még sok szezonális akciós terméket is kínálnak, jó áron van a barack, és a borok is.

A legfrisebb újság szerint a Sparban is 88 forint a görögdinnyének kilója, a másfél literes sparos vödrös jégkrém 499 forint. Az Algida jégkrémek is akciósak, a Big Milkek például 20 százalékkal olcsóbbak, a Vienetta 649 forint, a félliteres Carte d’Or sorbet 949 forint, a Magnum pedig 379 forint. A sajátmárkás másfél literes szénsavas üdítő 59 forint, a Verde ásványvíz 69 forint.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az Intersparbanis 88 forintért adják a görögdinnyének kilóját, olcsóbbak a sörök, és a másfél literes Nestea csak 279 forint. Az Orion asztali ventilátor 4 399 forint, a Sencor álló ventilátor pedig 6999 forint. Az Oriion léghűtő pedig 21 999 forint. Az elektromos hűtőtáska 9999 forint.

A Tescóban az 1,65 literes Ginissimo Grande jégkrém 799 forint, a görögdinnyének kilója 99 forint. A másfél literes Márka jeges teák 169 forintba, az 1,75 literes Coca-Cola termékek pedig három darab vásárlása esetén 299 forintba kerülnek. A gyermekmedence 4390 foirnt, a felfújható luxus úszófotel 3590 forint, az úszógumi 399 foirnt, a karúszó pedig 319 forint.

Az Aldiban vasárnaptól 999 forintba kerül majd a Carte D’or jégkrém. Egy szombat esti kerti sütögetéshez minden hozzávalót megtalálhatunk, a marinádozott sertéstarjának kilója 929 forint , a serpenyős kolbászkáknak pedig 499 forint kilója. a 250 grammos Griller pedi 499 forint. De akciós a hamburger-húspogácsa is, és a grillsajtok.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem