2 °C Budapest

Rohanj a Tescóba, Lidlbe, Sparba: ilyen akció csak egyszer van az évben

2018. március 29. 11:22

Nyakunkon a húsvét, aminek apropóján újabb négynapos hosszúhétvége elé néz az ország. Erről pedig természetesen a legnagyobb magyarországi áruházláncok sem feledkeztek meg, úgyhogy az összes klasszikusnak mondható, sonka - csokitojás vonalon fellelhető terméket jócskán leárazták. Ezek közül az akciók közül szemezgettünk.

Az elmúlt egy hétben rengeteg, a húsvétot érintő hírt írtunk meg a Pénzcentrumon. Ezekből kiderült többek között, hogy a magyarok kis túlzással fuldokolnaka sonkában és a csokinyuszikban ezekben a napokban. Tavaly a magyarok például 8 milliárd forintot hagytak a boltokban csak sonkára és további négy és fél milliárdot édességekre. Ebben az évben egyébként a tavalyinál is nagyobb forgalmatprognosztizálnak.

Beszámoltunkarrólis, hogy még korábban a piacok számítottak a húsvéti bevásárlás legfőbb színhelyeként, addig már a bevásárlás háromnegyede diszkontokban, illetve szuper- és hipermarketekben bonyolódik. De lerántottuk a leplet arról is, hogy mit jelent a tojásokon látható titokzatos szám és betűsor. Sőt megírtuk azt is, hogy milyen új nyitvatartási rend lesz érvényben az elkövetkezendő napokban.

Mindezek fényében pedig végezetül megnéztük azt is, hogy a temérdek húsvéti termék közül, melyek találhatók meg a legkedvezőbb áron a boltok polcain. Így, aki az utolsó percre hagyta az ünnepi nagybevásárlást, még mindig kihozhatja azt a legpénztárcabarátabb módon.

Tesco

A Tescóban a csomagolt Füstölt-főtt tarja kilója 899 forint, míg a Pick békebeli kötözött lapocka vagy darabol lapockája 1 950 forintba kerül. A KitKat, Samarties vagy Boci Aero húsvéti csukinyulok 549, a Celebrations édességválogatás ünnepi dobozban 2 999 forintér kuksol a polcokon. Aki a sonkánál valamivel ínyencebb falatra vágyik az vásárolhat ír báránylapockát kilónként 4 999 forintér. Az Orsi füstölt-főtt kötözött csirkemellsonka darabja ezzel szemben például 1 190-be, míg a Szigeti füstölt, szintén kötözött sonkája 1 190 forintba kerül.

KATT: Ennél is több Tescós ajánlatért fusd át az üzlet aktuális akciós kínálatát!

Lidl

A Lidlben 28 százalékkal olcsóbban, 899 forintért lehet venni 30 darab tojást, továbbá 889 forintba kerül a Baroni füsölt, kötözött lapockája. Az ünnepi tál díszítésére pedig kifejezetten jó választás lehet egy 99 forintos fejes saláta. Mártogatósnak pedig a Mikado reszelt tormája landolhat a kosarakban 40 százalékkal olcsóbban, 119 forintért. A húsimádok tovább örvendezhetnek a diszkont boltjaiba lépve, hiszen a friss, fiatal kacsacomb 699, a fiatal kacsamellfilé 959, míg a sertés szűzpecsenye 10 dekája 189 forintba kerül. Édességek közül olcsóbb például a Kinder tojás (199) és a tejszelet is (5 db 439 forint)

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATT: Még több Lidl-s akcióért fusd át a diszkont aktuális akciós katalógusát!

Spar

A Sparban a csomagolt füstölt, kötözött sonka 990, a friss 10 darabos M tojás pedig 369 forintba kerül. A Kinder tojás itt is olcsóbb a megszokottnál, 199 forintért hever a polcokon. A Regnum sertéskaraj kilója 1 079, a csirkecomb farrésszel 369, míg az Abraham feketeerdei sonka a kiszolgálópultban 27 százalékkal olcsóbban, 339 forintért várja az arra tévedő húsimádókat. Az üzletekben olcsóbb lesz még a füstölt, főtt tarja, a füstölt kenyérszalonna és a Tóalmási füstölt, nyers hátsó csülök is. Sorrendben 139 (10 dkg), 79 (10 dkg), 1 390 (1 kg) forintot kell fizetni ezekért a húsokért. Ezen felül a Tanyasi csirke bőségtál 1 149, míg a pecsenye kacsamellfilé 2 899 forintba kerül.

KATT: További ajánlatokért fusd át a Spar 13. heti akciós kiadványát!

Aldi

Az Aldiban a főtt, füstölt tarja kilója 1 399 helyett 1 099 forintért pottyanhat a kosárba, miközben a kovászos cipó 450 grammos kiszerelése 199 forintba kerül, 23 százalékos akcióval. A diszkontban mindezek mellett olcsóbb a csirke- vagy pulykamellsonka és a Prosciutto Cotto is, előbbi csomagja 349, utóbbi pedig 599-be kerül. A boltban tovább korzózva találhatunk még csirkemellfilét 1 199 forintos áron, de rábukkanhatunk egy friss sertéscombra is 1 049 forintért. Csemegének pedig választhatunk egy kis csemegeubit 20 százalékkal olcsóbban 239 forintért.

KATT: Az Aldi diszkontok további akcióért lapozd át eheti akciós kiadványukat!

Auchan

Az Auchanban a füstölt-főtt, kötözött lapocka kilója 879, míg az áruház extra sárga, mélyalmos tojása 999 forintba kerül. Nem meglepő módon ennél a multinál is rengeteg húsfélét áraztak le a húsvét miatt, úgyhogy a sertés hátsó csülök például 899, a sertéstarja 1 099, a borjú lábszár 1 899, míg a háztáji bárány pörkölthús 2 990 forintba kerül. Édességek közül is válogathatunk persze bőven, hiszen a Milka csokinyula (50g) 389, a Boci tejcsokitojása 79 forintba kerül. Ugyanezen márka Eggs&Spoon Oreója 1 099 forintba, míg a Cherry Queen Classic desszertje 849-be kerül.

KATT: További ünnepi kedvezményekért keresd fel az Auchan aktuális kedvezményes kiadványát!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem