2021. március 2. kedd Lujza

Riadót fújt a Spar: üvegdarab lehet ebben a termékben


Üvegdarab lehetséges előfordulása miatt a gyártó Bonduelle elővigyázatosságból úgy döntött, hogy visszahívja az egyik konzervjét - erről a Spar tájékoztatta a vásárlókat.

A Spar arról tájékoztatja vásárlóit, hogy üvegdarab lehetséges előfordulása miatt, a gyártó Bonduelle elővigyázatosságból úgy döntött, hogy visszahívja az egyik termékét, egy konzervet. A visszahívás a márka egyéb gyártási tételeit és termékeit nem érinti.

A visszahívással érintett terméküveg tetejének az oldalán látható: a G 9 337 kezdetű kód, 31/10/2022 lejárati idő.

Csak a jelölt tétel érintett a visszahívásban az értesítés alapján, más tételeknél nem kell figyelembe venni a jelzést. A vállalat azt kéri, hogy azok a fogyasztók, akiknél megtalálható még ilyen termék, ne fogyasszák el.

Az érintett termékeket semmisítsék meg vagy vigyék vissza az üzletbe, ahol miután a gyártási számsort ellenőrizték a tető oldalán, a termék eredeti vételárát visszatérítik számára. További információért a vásárlók a Bonduelle Vevőszolgálatához fordulhatnak a 06 80 200 503-as telefonszámon, hétfőtől 9.00-től 16.00 óráig.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Krízishelyzetben a magyar dolgozók: visszaütnek a szőnyeg alá söpört problémák
Az első lépés megküzdeni azzal a terhes gondolattal, hogy nem tudunk visszatérni a járvány előtti normákhoz...


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

02.25-03.03
Országos

Spar

02.25-03.03
Országos

Aldi

02.25-03.03
Országos

Lidl

02.25-03.03
Országos

Interspar

02.24-03.31
Országos


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked