2020. július 2. csütörtök Ottó

Rekordösszeget költhetünk el a boltokban idén karácsonykor: de lesz, aki kiszolgál minket?


Az előzetes számítások szerint az idei karácsonyi szezonban összesen 1200 milliárd forintot fognak elkölteni a magyarok az üzletekben: csak ajándékokra 25-30 ezer forintot költ egy család. Félő azonban, hogy a kiskereskedelemben tapasztalható fokozódó munkaerőhiány azonban gondot okoz majd - számolt be az RTL Klub Híradója.

Zsúfolt sorok alakulhatnak ki a boltokban karácsony előtt. A Kereskedelmi Szövetség úgy számol, a családok rekord összeget, 6 százalékkal többet költhetnek idén decemberben, mint tavaly:összesen 1200 milliárd forintot. Csakhogy eladóból kevesebb van, a statisztikai hivatal már több mint 6 ezer betöltetlen álláshellyel számol. 

A szakértők szerint elkerülheti a sorbanállást, és sok időt spórolhat, aki jó előre megtervezi a vásárlásait.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fordult a kocka: nem kell már levadászni a jó munkaerőt, kedvükre válogathatnak a cégek
Zdravka Demeter Bubaloval, a MOL-csoport HR igazgatójával beszélgettünk.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk