2019. július 19. péntek Emília

Pórul járhat a friss lottómilliárdos, ha erre az apróságra nem figyel


Egyvalaki most biztosan nagyon boldog, hiszen több mint 4 milliárdforinttal lett gazdagabb szombat este, amikor kihúzták az Ötöslottón a számait: 14; 21; 53; 60; 90. De vajon érdemes világgá kürtölni, vagy tartsa inkább szűk körben az információt? A szakértő válaszol.

Halandó ember számára szinte felfoghatatlan ez az összeg, 4 milliárd 127 millió forint, főleg mivel nagy eséllyel nem is fogja soha egyben látni. Sokan összeroppannak a vagyon súlya alatt, nem egy lottómilliárdos vallotta be, hogy tönkrement az élete pár év alatt.

Hogy ez nem így történjen, érdemes megfogadni a pszichológus tanácsait: azok járnak a legjobban, akik minél inkább titokban tudják tartani, hogy nyertek - mondta el Bagi Renáta, pszichológus, a TV2 Mokka című műsorában. Egy amerikai felmérés szerint a lottónyertesek minél kevesebb embernek dicsekedtek el a szerencséjükkel, annál elégedettebbek tudtak maradni. Akiknek sikerült szűk körben tartani ezt az információt, kevesebbszer kellett szembesülniük a mindennapjaink során a gyökeresen megváltozott körülményeivel:

Én arra biztatnám a nyertest, jól válogassa meg, kinek beszél erről a temérdek pénzről, ami a birtokába került.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Jól jönne 5 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 5 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 86 426 forintos törlesztővel a K&H Bank (THM 7,97 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank (87 194 Ft/hó; THM 7,90%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az CIB (87 368 Ft/hó; THM 8,17 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

A javuló számok sem mentenek meg minket: sosem lesz már 10 millió magyar
A régióban még viszonylag jól állunk, de Szlovénia az abszolút első.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS