2019. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Pórul járhat a friss lottómilliárdos, ha erre az apróságra nem figyel


Egyvalaki most biztosan nagyon boldog, hiszen több mint 4 milliárdforinttal lett gazdagabb szombat este, amikor kihúzták az Ötöslottón a számait: 14; 21; 53; 60; 90. De vajon érdemes világgá kürtölni, vagy tartsa inkább szűk körben az információt? A szakértő válaszol.

Halandó ember számára szinte felfoghatatlan ez az összeg, 4 milliárd 127 millió forint, főleg mivel nagy eséllyel nem is fogja soha egyben látni. Sokan összeroppannak a vagyon súlya alatt, nem egy lottómilliárdos vallotta be, hogy tönkrement az élete pár év alatt.

Hogy ez nem így történjen, érdemes megfogadni a pszichológus tanácsait: azok járnak a legjobban, akik minél inkább titokban tudják tartani, hogy nyertek - mondta el Bagi Renáta, pszichológus, a TV2 Mokka című műsorában. Egy amerikai felmérés szerint a lottónyertesek minél kevesebb embernek dicsekedtek el a szerencséjükkel, annál elégedettebbek tudtak maradni. Akiknek sikerült szűk körben tartani ezt az információt, kevesebbszer kellett szembesülniük a mindennapjaink során a gyökeresen megváltozott körülményeivel:

Én arra biztatnám a nyertest, jól válogassa meg, kinek beszél erről a temérdek pénzről, ami a birtokába került.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Meg fogsz lepődni, meddig nőhetnek még itthon a fizetések
Erdelics Tímea, a LogMeIn új HR igazgatója.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk