2020. augusztus 5. szerda Krisztina

Pofátlan árak a Hungaroringen: a hotdog 3000, a sör 900


Mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki kilátogat a hétvégén a Forma-1 Magyar Nagydíjra. A jegyárak mellett ugyanis számolni kell az ottani kiadásokkal: a tikkasztó hőségben például jól jöhet egy üveg ásványvíz, ha pedig ebédelni is szeretnénk, nos, kisebb vagyont hagyhatunk kint.  Utánajártunk, mennyire kell vastag pénztárcával érkezni a Hungaroringre.


Az idei Forma-1-es Magyar Nagydíjon nem nehéz otthagyni egy kisebb vagyont. Azt pedig felejtsd el, hogy előtte jól bevásárolsz a Tescóban, és beviszed hűtőtáskával a hideg sört, ugyanis ha megpróbálod, már a belépésnél úgyis kidobatják veled.

A verseny július 28-a és 30-a között zajlik, jegyeket elővételben és a helyszínen is lehetett vásárolni, rengeteg kategória és ár közül lehet válogatni. 

A legolcsóbban 11 ezer forintért lehetett bejutni a Hungaroringre, a Super Gold Weekend jegy 450 euróba, vagyis több mint 137 ezer forintba került. A VIP Tribüne Hétvége jegy a 495 eurós ára ellenére mind elkelt.

Ha pedig valaki nem szeretne étlen-szomjan kint bóklászni a forróságban, akkor kénytelen a helyszínen vásárolni vizet, sört, vagy épp valami ennivalót. Csakhogy idén is igen borsos árakkal várják a Forma-1 szerelmeseit.

Az ásványvízért 3 eurót, vagyis közel 900 forintot kérnek. Ha valaki a nagy melegben kedvet kapna meginni egy jó hideg sört, akkor is nagyjából 3 eurót kell fizetnie, és a bort is ilyen áron adják.

Sült krumplit már kaphatunk 800 forintért, a kenyérlángosért 1100, a pizza szeletért 1200 forintért kérnek.

Ha pedig abban reménykednél, hogy még belépés előtt, de már a helyszínen ennél valamit, ki kell ábrándítsunk. A kinti büfék árai sem kedvezőbbek.

Egy hotdogért ugyanis kint is 10 eurót, vagyis háromezer forintot kérnek, és a sültkrumpli sem olcsóbb, mintha bent vásárolnánk meg.

Fejenként 40 ezerért helikopterrel is mehetünk

A Hungaroring honlapján részletesen leírják, hogyan lehet busszal, hévvel vagy autóval eljutni a mogyoródi pályára. Még arra is van lehetőség, hogy valaki helikopterrel érkezzen. Kínálnak ugyanis helikoptertranszfert Budapest vagy Ferihegy és a Hungaroring versenypálya között, kívánságra oda-vissza.

A Budapest Prestige Heliportról a Hungaroringre 41500 forinttól kínálnak utat fejenként, Ferihegyről pedig kétszer ennyi, az ár 87 000 forinttól indul fejenként. És ez még csak egy irány. Vagyis oda-vissza minimum 83 ezer forintba kerül fejenként az út.

Címlapkép: Máthé Zoltán / MTI

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 5 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS