2020. augusztus 7. péntek Ibolya

Pert nyertek az AAA Autóval szemben: továbbra is jó velük vigyázni


Részlegesen pert nyert egy vásárlója az AAA Autó használtautó-kereskedés ellen, ami miatt 275 ezer forintot kapott, de nem lehet teljesen boldog, mivel az egész hercehurcán így is bukott félmillió forintot. Közben a versenyhivatali eljárások még mindig folynak a vállalat ellen - írja a Totalcar.

A Totalcar autós szakportál olvasójának 2014-ben kezdődött a kálváriája, ekkor döntött úgy, hogy az AAA Autónál vásárol egy használt Suzukit. Mivel az autó egy héttel a vásárlás után elromlott, élni szeretett volna az egyhetes cseregaranciával, melyet a kereskedés a honlapján, mint lehetőséget hirdet. Ám kiderült, hogy a "kérdés nélküli cserét" igazából többek között ahhoz kötik, hogy a gépjármű ne romoljon el.

Az elmúlt négy év alatt lezajlott perben közben jogerősen részlegesen pert nyert az olvasó, ám csupán 275 ezer forintot ítéltek meg neki, így a Totalcar cikke szerint körülbelül félmilliót bukott azon, hogy az igazáért harcolt a bíróságon.

Az AAA Autót időközben megbüntette a Gazdasági Versenyhivatal 15 és 30 millió forintra is, 15-re pont amiatt, hogy a kérdés nélkülinek feltüntetett csere igazából nem is kérdés nélküli, de a cég megtámadta a bíróságon a büntetést, jogerős ítélet pedig még nincs.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.