2019. november 17. vasárnap Hortenzia, Gergő

Pénzeső jöhet a hosszú hétvégén: 24,5 milliárd forintot oszthatnak szét Magyarországon


Továbbra sem született telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 2019. június utolsó hétvégéje óta nem volt jackpot ezen a két játéktípuson. Ha mindez nem lenne elég az Eurojackpot várható főnyereménye is igazán kiemelkedő. Vegyük sorra mi vár ránk az előttünk álló időszakban.

Újabb hétvége zajlott le úgy, hogy nem volt telitalálat az Ötös- és Hatoslottón, így 17 hete halmozódik a főnyeremény. Mindez természetesen a várható főnyeremények nagyságán is meglátszik, hiszen - növekvő sorrendben haladva - a Hatoslottón 1,495 milliárd forintért, az Ötöslottón 2,11 milliárd forintért játszhatnak a játékosok.

Összesen tehát több mint 3,5 milliárd forint értékű nyereményért játszhatnak a lottójátékok kedvelői.

Az Ötös- és a Hatoslottó mellett azonban érdemes az Eurojackpotra is odafigyelni, hiszen 5 hét halmozódás után bruttó 65 millió euró, azaz több mint 21 milliárd forint az eheti várható főnyeremény. A játék számos sajátossága közül az egyik, hogy nem csak a telitalálatos szelvénnyel lehet nagy nyereményt elérni. Mindezt a közelmúltban egy magyar játékos is megtapasztalta, hiszen 5+1 találatával bruttó 904 ezer eurót, azaz közel 300 millió forintot nyert.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső HATOSLOTTÓ aloldalunkon

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS