13 °C Budapest

Összegyűjtöttük, mi lesz nyitva március 15-én

2017. március 14. 16:25

Csak egyetlen napra áll meg az élet, ennek ellenére hosszú sorokra lehet számítani kedd este a szupermarketekben. Szerdán, március 15-én munkaszüneti nap lesz, és a boltok többsége nem nyit ki.

Március 15. idén szerdára esik, ami azt jelenti, hogy a munkahét kellős közepébe beékelődik egy szabadnap, másrészt viszont azt is, hogy ez az ünnep nem nyújtja meg a hétvégénket. A szép időre való tekintettel biztos sokan szervezetnek programokat a szabadnapra, de ha a vásárlás is a terveid között szerepel, gyorsan húzd le a listáról.

A boltok ugyanis zárva lesznek. A plázák és bevásárló központok nyitva tartanak az éttermek és szórakozó egységek miatt, a boltok viszont ezekben a komplexumokban sem nyitnak ki. De a vásárláson kívül minden adott lesz egy tartalmas naphoz: éttermek, kávézók, mozik, és a konditermek többsége is várja majd a vendégeket.

Elfogyott a tej?

A konyhára tehát érdemes még ma bevásárolni, hogy ne szerda reggel szembesülj a lesújtó ténnyel: nincs tej a kávéhoz. Nagy raktározásra azonban nincs szükség, hiszen csak egyetlen napra áll meg az élet, csütörtök reggel ismét minden megy a megszokott kerékvágásban. Ha viszont félsz a "rohamtól" - mert hát lássuk be, hogy hétköznap munkaidő után elég hosszú sorok kígyóznak a szupermarketekben, így munkaszünet előtti napon ez halmozottan igaz lehet - és inkább nem állsz sorba egy tej miatt, holnap is nyitva lesz néhány üzlet.

Ennek viszont érdemes alaposan utánajárni: inkább a kisboltok nyitnak majd ki, és azok sem egész napra. A Lidl és az Auchan a honlapján tájékoztatta a vásárlókat, hogy zárva lesznek március 15-én, a Tesco és az Aldi honlapján viszont szó sem esik az ünnepnapról. Ettől még több, mint valószínű, hogy zárva lesz. Egyedül a Spar készült ünnepi nyitvatartással: az üzleteik zárva lesznek, a honlapjukon azonban összegyűjtötték azoknak a Spar partnereknek a listáját (és nyitvatartását), ahol még szerdán is be lehet vásárolni.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem