2019. július 19. péntek Emília

Őrült sokat költenek a magyarok szerencsejátékra: ez a legnépszerűbb

  • 24.hu
  • 2019. július 12. péntek 09:30

Ötöslottóval játszanak a legtöbben itthon, de már bőven nem arra költenek a legtöbbet a magyar szerencsevadászok, Tippmixre és kaparós sorsjegyre bőventöbb pénz megy el - számol be a 24.hu.

Az állami játékszervező-monopólium, a Szerencsejáték Zrt. tavaly 491,1 milliárd forint árbevételt ért el, 12 százalékkal többet, mint egy évvel korábban. A bevételek harmada a Tippmix offline fogadásból jött be, és ha hozzávesszük a Tippmixpro online játékot is, a kettő együtt már majdnem a teljes szerencsejáték-bevétel felét adja ki. A legnépszerűbb Ötöslottó már csak 8,99 százalékot hoz, így lecsúszott a képzeletbeli dobogóról.

  • sportfogadásra 231,1 milliárd forint jutott
  • számsorsjátékra 147,4 milliárd forint 
  • sorsjegyekre 111,9 milliárd forintot költöttünk

A játékok több mint felénél nőtt az árbevétel, a hagyományos lottójátékoknál és a Jokernél, a Luxornál, valamint a Totónál azonban visszaesés volt. 20 százalék felett nőtt az Eurojackpot, a kaparós sorsjegyek és a Tippmixpro bevétele - olvasható a portálon.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS