Őrületes akciókkal jön a Glamour-napok: itt a lista a legnagyobb kedvezményekről

2020. július 8. 13:55

Pillanatokon belül kezdetét veszi a 2020-as évi nyári Glamour-napok. A Pénzcentrum összegyűjtötte, mit éri meg a legjobban venni ezalatt a négy nap alatt, de annak is utánajártunk, mit tegyél akkor, ha már elkapkodták előled a magazint.

Még alig hevertük ki a legutóbbi kuponőrületet, a Joy napokat, máris itt a következő: az évi szokásos Glamour-napok, ami idén július 9. és 12. között lesz. Aki még nem vette meg az újságot, vagy esetleg elkapkodták előle, az se keseredjen el, hiszen az applikáción keresztül is megveheti a lap online változatát 1490 forintért, és így a kuponokhoz is hozzájuthat.

Aki sikerrel jár, az 300 különböző márkájú termékhez juthat hozzá 20-60, vagy akár 70 százalékos kedvezménnyel. Országosan összesen nagyjából 4 ezer üzletben fogadják el a kuponokat, melyeket fizetéskor kell átnyújtani a kasszásnak, vagy bemutatni a telefonunkon. Összesen 410 kupont mellékelnek az újsághoz (illetve található meg az applikációba), és jó tudni, hogy idén is a legnagyobb, legnépszerűbb, szinte mindenki számára elérhető áruházak vesznek részt az akcióban.

Ez tényleg magéri!

Rengeteg 10-30 százalékos kedvezményt találsz, a nagyobb akciók már-már elvesznek a rengetegben, ezért most a Pénzcentrum összeszedett pár gigaleárazást, ami igazán jó ajánlatnak számít.

  • Aki Bruno Banani parfümöt vásárolna a Eurofamily, vagy a Rossmann üzleteiben, az 40 százalékos kedvezményt kap a kuponért cserébe.
  • A C&A üzleteiben a megjelölt termékekre 30-70 százalékos kedvezményt adnak.
  • A CIF termékekhez a Rossmannban féláron juthatunk hozzá, a Colgate-hez 40 százalékkal olcsóbban.
  • Domex laminált padló, vagy szőnyegek 50 százalékkal olcsóbbak.
  • Geox cipők 30-50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók.
  • A H&M üzleteiben 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk, ám ez csak a Hello H&M Member klubtagjai számára érvényes!
  • Háztartási kisgépekre óriási kedvezmény nem kaphatunk, de az Emagban a De'Longhi, az LG és a Samsung termékeire 20 százalék jár, a Media Marktban szintén 20 százalékkal olcsóbb minden termék holnaptól a megfelelő kupon ellenében. A Euronics üzleteiben egyes Philips termékeket pedig ugyancsak 20 százalékos kedvezménnyel vásárolhatunk meg.
  • Háztartási nagygépekhez is jellemzően 20 százalékkal olcsóbban tudunk hozzájutni.
  • A Nissan kereskedések 200 ezer forintnyi extrát pakolnak az új kocsidba egy kupon ellenében.
  • Persze az éhes magyarokra is gondoltak, egy kuponért cserébe a Netpincér 25 százalékkal olcsóbban hozza ki az ételt, a KFC 20 szálékos kedvezményt ad, ahogy a Pizza Hut és a Japanika Sushi Bar is.
  • Aki pedig lakásfelújítás előtt áll, az feltétlenül nézzen be a Kikába, a Praktikerbe, vagy a Diegoba: mindhárom helyen 20 százalékkal olcsóbban vásárolhat.
  • Persze kedvezményes árú szolgáltatásokat is lehet találni: a Bársonyban a lézeres szőrtelenítés féláron van, ahogy a Harkányi Dráva Hotelben is féláron szállhatunk meg.

Óvatosan azokkal a kuponokkal!

Egyre több embert érint napjaink társadalmában a vásárlásfüggőség, mint viselkedési zavar,melynek hátterében igen hasonló mechanizmusok állnak, mint az az alkohol- vagy drogfüggőség esetében. 

A kuponnapok jó alkalmat biztosítanak az önvizsgálatra is vásárlási szokáinkat illetően: bár a kényszeres vásárlás az ember szervezetére nincs káros hatással, szociális életét alapjaiban rendezheti át vagy károsíthatja meg.

Intő jel lehet többek között, hogy ki, hányszor gondol magára a vásárlásra, mennyire tölti ez el izgalommal, vagy hogy mennyire tervezetten költ például drága dolgokra.

Dr. Hoyer Mária, klinikai addiktológiai szakpszichológus a vásárlásfüggőséget az internetfüggőségi zavarhoz hasonlítatta. Legfőképp abból a szempontból, hogy utóbbi sem része például diagnosztikai kézikönyveknek, de a kutatók már nagyon közel vannak ahhoz, hogy tudományosan is kellően megalapozva bevezessék az elismert betegségek sorába.
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem