13 °C Budapest

Óriási nyári akciók: mindenki ezt keresi az Auchanban, Tescóban

2017. június 22. 14:06

Vége az iskolának, elkezdődött a nyári szünet. A táborok vagy a családi nyaralás csupán néhány hétre oldja meg, hogy a gyerek tartalmasan töltse a szünidőt. Néhány dologgal viszont feldobhatjuk a nyári napokat, így egy átlagos hétköznapból is felejthetetlen élményt varázsolhatunk.


A különböző táborok vagy a családi utazás felejthetetlen élmény a gyerekek számára. Csakhogy egyrészt ezeket kevés család engedheti meg magának - egy friss felmérés szerint a magyarok mindössze fele tervez idén utazást, a többségnek ugyanis nincs rá pénze - , másrészt ezek is csak néhány hétre biztosítanak elfoglaltságot a gyereknek.

Az otthoni megszokott játékok hamar unalmassá válhatnak, kreatívnak kell lennie a szülőnek, ha azt szeretné, hogy a gyerek ne unatkozzon és tartalmasan töltse el a szünidőt. Tippeket adunk, mivel lehet feldobni a hétköznapokat.

Auchan

Ha kertes házban élünk, vagy a gyerekek a nyár egy részét esetleg vidéken, rokonoknál, kertes házban töltik, jó ötlet lehet vásárolni egy trambulint. Igaz, nem olcsó mulatság, de a gyerekek órákon át képesek ugrálni rajta. Az Auchanban a 2,44 méter átmérőjű trambulin 29990, a 3,6 méteres 49990 forintba kerül. Egy pingpong asztal is jó lehet, ez sem olcsó viszont. A héten 34990 forintért szerezhetjük be.

Egy úszómedence minden gyerek álma: nincs is jobb, mint a vízben átvészelni a hőséget.  A 366X76 centis, papírszűrős vízforgatóval rendelkező, 5377 literes űrtartalmú medencét a héten 5000 forinttal olcsóbban, 14990 forintért vásárolhatjuk meg. Anyagilag mindenképp jobban járunk, ha beruházunk egy medencére, mintha a kánikulában strandra vinnénk a gyerekeket - egy családi jegy ugyanis a legtöbb strandon 6-8 ezer forint körül van - vagy játszóházba.

KATT: Itt találod az Auchan e heti akciós újságját

Tesco

Amíg kicsik a gyerekek, jól járhatunk egy mindössze 150X53 centis medencével is - ez még az erkélyen is elfér. A Tescoban a héten 30 százalékkal olcsóbb, 3790 forintba kerül.

A nagyobb, 190X50 centiméteres medence 6990 forint. Jó megoldás lehet a tollaslabda is, egy szett a héten 38 százalékkal olcsóbb, 899 forintba kerül. Ráadásul a héten minden könyvre 30 százalék kedvezményt adnak, így érdemes a mesekönyvek vagy ifjúsági regények között is szétnézni.

KATT: Itt nézheted meg a Tesco legütősebb akcióit

Interspar

Jelentős medencekínálattal várnak az Intersparban is, a felfújható karimájú puhafalú medence már 14990 forintért megvásárolható. Kisgyerekek számára nagyon jó lehet a 152X25 centis medence is, ez mindössze 2990 forintba kerül, de a merevfalú, 183X38 centis gyerekmedencét már 4599 forintért is kaphatunk. A 120X111X113 centis kis, kerti játszóházat is imádnák a gyerekek, ennek ára 17999 forint. Ha hintát szeretnénk, akkor is érdemes betérni, mert már 1299 forintért hozzájuthatunk.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

KATT: Lapozd át az Interspar e heti reklámújságját

Az Aldiban és a Lidlben a héten nem találtunk olyan akciós terméket, amivel nyáron a gyerekek múlathatják az időt.

Megterheli a családi kasszát

Egy medence, trambulin vagy kerti játék nem olcsó mulatság, de hosszú távon rengeteg pénzt spórolhatunk, hiszen nem kell nap mint nap strandra vagy játszóházra költeni. Ráadásul ezeket a játékopkat nem is egy szezonre vásároljuk, évekig használhatjuk őket. Még úgy is jobban járhatunk, ha mindezt hitelből fedezzük. Mindenképp érdemes körbenézni a bankok ajánlatai között is, hiszen sok esetben (ha az áruházláncoknál épp nincs hitelakció) találkozhatunk meglepően olcsó konstrukciókkal.

Hogy kiderítsük, hol éri meg most legjobban személyi kölcsönt felvenni, a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorához fordultunk. Példaszámításunkban 150 ezer forintos hitelösszeggel, 2 éves futamidővel, és az alapbeállítással kalkuláltunk, vagyis, hogy a keresetünk nem haladja meg a havi nettó 250 ezer forintot (az otthonszépítő és az ingatlanfelújításra szóló személyi kölcsönöket most nem vettük figyelembe).

A fenti beállítások alapján a Kinizsi Bank KINIZSI FIX 2 Személyi Kölcsön nyújtja a legjobb kamatot - náluk már 15,25 százalékos THM-mel is megkaphatjuk a 150 ezer forintos hitelösszeget, a törlesztőnk pedig mindössze 7 131 forint lesz. Jó választás lehet Mohácsi Takarék Bank Fix Takarék Személyi Kölcsöne is, itt a THM 15,93 százalék, a havi törlesztő 6 991 forint, és a visszafizetendő összeg 174 088 forint.

Ha az Akciós OTP Személyi kölcsönt választjuk, 21,89 százalékos THM mellett 7 634 forintos törlesztőrészletre számíthatunk. A Cofidis Megújuló Hitel néven futó terméke 24,41 százalékos THM mellett 4 928 forintos törlesztőrészlettel adja a 150 ezres hitelösszeget. A Cetelem Mindig Kéznél személyi kölcsönnel 33,18 százalékos THM mellett havi 8310 forintos törlesztőrészlettel kaphatjuk meg a pénzt.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem