2020. július 4. szombat Ulrik

Óriási drágulás előtt a kenyér?

  • Magyar Idők
  • 2017. június 27. kedd 09:00

A hosszú forróság után jól jött a földeknek az eső, ugyanakkor van, ahol alaposan tönkretette a terméest - írja ma reggel a Magyar Idők.

A hosszan tartó meleg idő után felüdülést hozott az eső, ugyanakkor néhány helyen alaposan megtépázta a termést. Akár tíz százalék is lehet a kiesés, Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke szerint.

A szántóföldeken túl a kertészetekben is kárt tett a vihar. A kajsziültetvényeken a nagy erejű szél, a meggyültetvényeken pedigb az ezt tetéző nagy mennyiségű csapadék tizedelte a termést.

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk