11 °C Budapest

Óriási akcióval árulják a magyarok kedvenc édességét: mit keresnek ennyien?

2018. november 29. 14:10

Egy hét és itt a mikulás, ami az elérhető statisztikák szerint egyszerűen megőrjíti a magyarokat. Úgyhogy most összegyűjtöttük, a legnagyobb magyar boltok, milyen akciókkal várják a vásárlókat, és hogy milyen árakra kell számítania annak, aki egy tradicionális mikuláscsomagot szeretne összeállítani.

Egy hét és jön a mikulás, ami az elérhető statisztikák szerint egyszerűen megőrjíti a magyarokat. Olyannyira, hogy a Nielsen korábbi felmérése szerint 2016 október és december között 

mintegy 400 tonna csokimikulást fogyott az ország üzleteiből, ami több mint 8 millió darabot jelent átszámítva.

A kutatás szerint ez azt jelenti, hogy minden 100 szezonális édességből 77-et a csokimikulsáok tesznek ki az országban. Éppen ezért az óriási télapó őrület révén most annak jártunk utána, hogy a legnagyobb hazai áruházak, milyen akciókkal, milyen áron vonultatták fel mikikészletüket az előttünk álló nagy hajrára. Valamint gyűjtöttünk olyan akciókat is, amivel pénztárcabarát módón lehet összeállítani egy átlagos mikuláscsomag tartalmát.

Tesco

A hiperben a narancs csomagja 289, a kivi kilója 499, míg a földimogyoróé 849 fortinba kerül. A Kinder mikulás 699, a Maxi Mix plüssfigurával pedig 2 799 forintba. A Raffaello fenyődesszertje 579, a Ferrero Rocher pedig 699 forintba kerül, de utóbbiból egy hullócsillag-desszert már 899 forintot kóstál. 

Az M&M’s drazsé 329 forint, de ha 1 499 forint értékben vásárolunk az előbb említett édességből és bármelyik Celebrations, Snickers, Twix, Mars, Milky Way termékből akkor ajándékként egy M&M’s zoknit kapunk. A KitKat Mikulás 649, a Boci Aero mikulás golyókkal 649, a Smarties Mikulás óriás gömb pedig 1 499 forintba kerül. 

Ennél is több tescós akcióért fusd át a hiper 48. heti akciós kiadványát!

Spar

A Sparban a 125 grammos Toffifee desszert 499 forintba kerül, úgy hogy ajándékba kapunk hozzá egy Knoppers töltött ostyát. A szuperben a KitKat és a Smarties minicsomagok egyaránt 699 forintba kerülnek 799 helyett. Mindezen felül a földimogyoró kilója 799 forintba kerül. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Ennél is több akcióért fusd át a Spar aktuális akciós kiadványát!

Lidl

A Lidlben a mandarin kilója 399 forint helyett 279, míg a gesztenye kilója 2 222 forintba kerül. Bár a diszkont aktuális akció között csokimikulásokat nem találtunk, azért édességekből nincs hiány, így például a Sugarland gyümölcsízű gumicukorka 479 helyett 399, a Sport szelet 69, míg a Sondey omlós sütemény 199 forintba kerül.

A Lidl további akcióért fusd át a diszkont 48. heti akciós szóróanyagát!

Auchan

A hiperben a Milka tábláscsokoládé 224, a mikulásos kerámiabögre pedig 349 forintba kerül. Ezen felül a mandarin kilója 299, egy csomag Tuti Tipp datolya pedig 199 forintért huppanhat a bevásárlókocsiba. Az M&M’s csokoládés, földimogyorós tube 399, a Nestlé mikulás figura 445, a Palbeon mikulás figura pedig 115 forintot kóstál. Ezeken felül a Diabon mikulás cosmag 1 075 helyett 679, a Paleo töltött szaloncukor 250 grammja 1 999 forint helyett 1 499 forintért lehet a vásárlóké. 

Ha további akciókra vágysz, fusd át az Auchan legújabb kedvezményes lapját!

Aldi  

Az Aldiban a Salzburgi Mozrat-golyók 699, a Kinder meglepetéstojás 199, a narancs kilója 229, a kivié 399, míg egy doboz (1kg) mandarin 399 forintba kerül. Az omlós keksz csokoládédarabokkal 299, míg a Kinder bueno vagy white 159 forintba kerül.

Az Aldi további akcióiért fusd át a diszkont aktuális akcióit!

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem