11 °C Budapest

Nyitottak a magyarok az újdonságokra: ezt próbálták ki legtöbben 2019-ben

2019. június 9. 09:02

Olyan programot szervezni, amit egy család minden tagja, gyerek és felnőtt egyformán élvez, nem könnyű. A Bónusz Brigád és a GKI Digital felmérése szerint minden harmadik válaszadó inspirációt keres a szabadideje eltöltésére a Bónusz Brigád programötletei között, minden ötödik válaszadó pedig konkrét programokat keres az oldalon és igyekszik megtalálni az elképzeléseinek legmegfelelőbb időtöltést.

Idén a legnépszerűbb program, több ezer vásárolt bónusszal a 3D minigolfozás volt, 2018-ban pedig a Műegyetem falmászó termének látogatása végzett az első helyen - ezeket a programokat szülők és gyerekek egyaránt élvezhetik, hiszen tudásszintjüknek megfelelő pályák várják őket, így a gyerekek is aktív résztvevői lehetnek mind a minigolfnak, mind a falmászásnak - mindkét sport nagyban fejleszti koncentrációkészségüket, így a remek szórakozás mellett igen hasznos időtöltés is.

A legnépszerűbb családi bónuszok között 2018-ban a második helyen dunai sétahajózás végzett, míg idén a Rudas Fürdő gastro-wellness élményfürdőzését szerették volna legtöbben kiélvezni. 2019 egyik legnépszerűbb bónusza a Palatinus Fürdőbe szólt. A vásárolt bónuszok magas arányából az derült ki, hogy sokan szeretnek itthon is hódolni azoknak az élvezeteknek, melyeket jórészt nyaraláskor, külföldi utazáskor részesítünk előnyben - miért ne lehetne a lakóhelyünkön is egy pár bónusz társaságában egy napra turistává válni?

Több ezer bónusz fogyott idén a különböző moziélményekből is: a 8D mozi és az exkluzív kialakítású CinemaPink is az élen végzett a családbarát programok között. 2018-ban a cirkuszi kalandok is az egész család számára vonzó programot jelentettek, így a TOP10 közé ezek a programok is befértek. 

Természetesen sokan egyedülálló élményeket keresnek, hiszen a Bónusz Brigád és a GKI Digital felmérése szerint az oldal látogatóinak 45 százaléka új dolgokat akar kipróbálni.

2018-ban a legnépszerűbb bónuszok között végzett egy szimulátoros virtuális száguldás, míg idén egy barlangi paintball csata, pihe-puha alpakasimogatás és gravitációt legyőző trambulinozás volt a legnépszerűbb nem éppen átlagos élmény.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mindenki azt keresi, hogy mi a legmenőbb szórakozási forma, hogyan érezheti igazán jól magát - mi a Bónusz Brigádnál megkönnyítjük vásárlóink dolgát, hiszen kipróbáljuk és elhozzuk a legviccesebb, legtrendibb időtöltéseket

- mondta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója. Az oldal látogatóinak közel 70 százaléka utazásokat keres - ez is a GKI Digital és a Bónusz Brigád közös kutatásából derült ki. A legnépszerűbb családbarát utazásnak tavaly és egyelőre úgy tűnik idén is a négycsillagos Hotel Silvanus wellness- és gasztroutazása bizonyult - legtöbben itt tudják elképzelni gyerekes pihenésüket, hiszen itt önfeledten fürödhetnek, szaunázhatnak és közben az étkezésekről is gondoskodnak helyettük.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem