2020. szeptember 20. vasárnap Friderika

Nem kell legatyásodnod karácsonykor: mutatjuk, hogy spórolj kemény összegeket


Már javában tart a karácsonyi roham, tömegek állnak sorba a boltokban. Sokak azonban aggódnak, hogy miképpen fogják kifizetni azt a temérdek dolgot, amit az ünnepekre vásároltak. Nekik szolgálunk most néhány tippel a Moneyfacts gyűjtése alapján, hogy ne kelljen szűkölködni az újévben sem.

Nézz utána!

Az utánajárás kulcsfontosságú: készíts ajándéklistát, és hasonlítsd össze az árakat online. Az esetlek többségében nem az az üzlet lesz a legolcsóbb, ahová elsőként bemennél megvenni az adott ajándékot. Külön win-win szituáció, ha a terméket online is meg tudod venni, hiszen ekkor a fotelból sem kell felállnod!

Gondolj a visszatértésekre!

Sok bank kínál már olyan bankkártás számlacsomagot, amelyekre visszatérítést utalnak, ha a partnerüzleteknél vásárolsz. Nézz utána, a te bankodban létezik-e ilyen, és ne félj használni! Legkésőbb az újévben visszakapod a pénzed egy részét.

Kuponban az erő

Az év ebben az időszakában aranyat ér egy jó kupon, vagy kedvezménykód. Szedd össze, milyeneket tudsz felhajtani, és ezek alapján válassz kedvezményesen ajándékot. Ugyanez vonatkozik a klubkártyákra, hűségkártyákra. Egy-egy elfeledett kedvezmény nagyon jól jöhet karácsonykor.

Csináld magad

A kézzel készült ajándékok gyakran szívhezszólóbbak tudnak lenni, mint bármilyen bolti termék. És az alapanyagok is olcsóbbak! Rengeteg online oktatóanyag elérhető online, sokhoz videó is van, így még a kevésbé ügyesek is tudnak valami szépet készíteni.

Ne főzz egy hadseregre

Az ünepi időszakban sokan hajlamosak túlzásba esni. Mindig tartsd észben, hogy nem a teljes utcát látod vendégül, nem kell rengeteg ételt venni, csak amennyire tényleg szükség van. Ha ezt észben tartod, és közben még az akciót is vadászod, akkor rengeteg pénzt spórolhatsz, és még ételt sem fogsz pazarolni.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

09.18-09.23
Országos

Auchan

09.18-09.23
Országos

Lidl

09.18-09.23
Országos

Spar

09.18-09.23
Országos

Interspar

09.18-09.23
Országos

Tesco

09.17-09.23
Országos

Tesco

Tanévkezdés
08.18-09.20
Országos

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.