7 °C Budapest

Nem jött meg a csomag? Ezek a legjobb last minute ajándékötletek

2016. december 23. 14:31

Sokunkkal előfordul, hogy az utolsó pillanatban jut eszünkbe, hogy nem vettünk karácsonyi ajándékot egy rokonnak, vagy amit neten rendeltünk nem érkezett meg. Ilyenkor sincs veszve minden, hiszen vannak olyan ajándékok, aminek szinte biztos, hogy örülni fog, aki kapja, és még hosszan sorba állni sem kell érte.

Ajándékkártya

Ha tudjuk, hogy a megajándékozott szereti a technikai kütyüket, akkor egy műszaki áruház ajándékkártyája kiváló ajándék lehet. Nőknek valószínűleg jobb választás lehet egy drogéria vagy kozmetikum-ajándékkártya, de mindkét nem számára jó megoldás egy sportáruház vagy cipőbolt levásárolható kerete.

Nyereménybetétkönyv

Mivel Magyarországon a számlanyitáshoz a tulajdonos aláírása kell, ezért ezzel nem tudjuk meglepni a szeretteinket. A nyereménybetétkönyvhöz viszont nincs szükség erre, így ezt akár ajándékként is megvehetjük a rokonoknak.

Streaming előfizetés

Már számos online streaming szolgáltatás elérhető hazánkban is, amelyekkel filmeket, sorozatokat nézhetünk, és az egész családnak kiváló szórakozási lehetőséget nyújt. Az amerikai sportok kedvelőinek is jó ajándék lehet ez, az NFL, az NBA és az NHL szolgáltatását is megvásárolhatjuk, amivel az ajándékozott élőben nézheti a liga bármely meccsét.

Kávéfőző

A kávéfőző elsősorban akkor lehet jó ajándék, ha tudjuk, hogy akinek adjuk, szereti a kávét és még nincs kávéfőzője. Nagy előny, hogy kávéfőzőből szinte sosincs hiány a boltokban, így szinte biztosan találunk olya, aminek örülni fog a megajándékozott.

Online tanfolyam

Az online tanfolyamoknak sokszor borsos ára van, ha viszont ismerjük a megajándékozott érdeklődési körét, akkor könnyen találhatunk neki olyat, aminek örülni fog. A legnépszerűbbek egyébként a nyelvtanfolyamok, de manapság népszerűek a főző-tanfolyamok is.

Kedvezménykártya

Számos üzletben lehetőségünk van arra, hogy egy bizonyos összegű vásárlás felett kedvezménykártyát kapjunk, amellyel később állandó kedvezményt kapunk a vásárlásainkból. Ilyen kártyát azonban vásárolni is lehet, amit más nevére is megtehetünk, így ajándékként is szolgálhat.

Pénzügyi tanácsadás

A pénzügyi tanácsadás nem olcsó mulattság, több tízezer forintba is kerülhet. Egy független tanácsadó azonban segíthet eligazodni a pénzügyekben, és kiválasztani azokat a pénzügyi termékeket, amelyekre valóban szükségünk van, ezzel pedig a díjánál sokkal többet is nyerhet, akit ezzel megajándékozunk.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Kocsi mosás

Az autónk karbantartása nem egyszerű feladat, különösen a téli időszakban. Emiatt egy teljes autómosás igen jó és értékes ajándék lehet, ami a mindennapokat megkönnyítheti.

Autóklubtagság

Szintén az autósoknak lehet jó ajándék a Magyar Autóklub tagság. Ezzel a megajándékozott ingyen hívhat autómentőt, és kedvező áron szervizelheti az autóját.

Tanulmányi alap indítása/befizetés

A gyerekek elsősorban valamilyen játékra vágynak, azonban a hosszútávú jövőjüket egy tanulmányi alap indításával, vagy az erre való plusz befizetéssel segíthetjük legjobban. Erre egyébként a Start-számla jelenleg a legjobb megoldás, amely 10 százalékos (legfeljebb évi 6 ezer forint) állami jóváírást biztosít és a befizetett összeg kedvezményes kamatozású Babakötvénnyel biztosítja az infláció feletti hozamot.

Szerelőkészlet

Ha már egy üzlet sincs nyitva, akkor egy benzinkútra is betérhetünk. Persze itt korlátozott lesz a kínálat, de egy otthoni szerelőkészlet szinte mindig jól jön.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm