2017. augusztus 22. kedd Menyhért, Mirjam

Ne hagyd ki: ez az idei nyár slágere a Lidlben, Aldiban

Vége az iskolának, elkezdődött a nyári szünet. Több százezer gyerek táborozik majd idén nyáron. A szülőknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ráadásul vannak járulékos költségek is, amit nem lehet megúszni: naptej, rágcsálnivaló, szúnyog-és kullancsriasztó például mindenképp kell. Megnéztük, hol érdemes beszerezni a legszükségesebb kellékeket.


Az iskolában kicsöngettek, elkezdődött a nyári szünet: több mint 1, 2 millió diáknak ért véget a tanév csütörtökön. Számos szülőnek okoz fejfájást, hol töltse az idei vakációt a gyerek? Aki a táboroztatás mellett döntött, annak a kínálattal biztosan nem lesz gondja, hiszen rengeteg lehetőség közül válogathatunk. A pénztárcánkba azonban mélyen bele kell nyúlnunk, ugyanis a több éves stagnálás után az idei évben jelentősen, esetenként 20 százalékkal is emelkedtek a táborok árai. A szórás persze hatalmas.

Az ott alvós táborok esetében az országos átlagár 40 ezer forint körül mozog. E mellett számolnunk kell azzal is, hogy bizonyos kiadásokat táborozás előtt sem úszhatunk meg.

Van pár holmi, ami elengedhetetlen táborozó-kellék, akár a városban, akár a természetben táboroznak a gyerekek. Ilyen például a napellenzős sapka, ha vízpartra vagy erdőbe ment a csoport, akkor szúnyog- és kullancsriasztó, napvédő krém, sebtapasz, és hosszan folytathatnánk még a sort. Ennek apropóján megnéztük, hogy a táborozáshoz szükséges legfontosabb kellékeket hol szerezhetjük be a legjutányosabb áron.

Lidl

Főleg akkor járhatunk jól a Lidl e heti akciós kínálatával, ha a gyerek ottalvós, erdei vagy vízparti táborba megy. 2299 forintért vásárolhatunk például Thermo kemping-szőnyeget, de ha hálózsákra lenne szükség, azt is beszerezhetjük.

A Lightweight hálózsákot 4599 forintért vásárolhatjuk meg, előnye, hogy könnyű - így a kisgyerekek is elbírják, 770 grammot nyom csupán. Ha a tábort a vízpart mellé szervezték, jól jöhet egy mikroszálas sporttörülköző is, ami puha, és gyorsan szárad. A 80X130 centiméteres törülköző ára 1699 forint.

KATT: Itt találod a Lidl e heti akciós újságját

Aldi

Akár vízparton, akár erdőben táboroznak a gyerekek, szükségük lesz szúnyog-és kullancsriasztóra. Ha ezeket az Aldiban szerezzük be, sokat spórolhatunk. A Vape Derm Invisible száraz aeroszol most 1299 forint helyett 999, a Vape Derm sensitive ugyanennyibe kerül.

Szükség lehet néhány új ruhadarabra is. Jó áron vannak a gyermek pólók, három darab, 100 százalék pamut rövidujjú 1999, két darab gyermek szabadidő nadrág pedig 2999 forintba kerül.

KATT: Lapozd át az Aldi 24. heti reklámújságját

Auchan

Szükség lesz papírzsebkendőre is. A 90 darabos Zewa Deluxe papír zsebkendő 219 forint, és itt beszerezhetjük az utazáshoz szükséges tisztálkodási szereket is. A Cosmia mini tusfürdő például 229, a Cosmia mini sampon 299 forint.

Itt is vehetünk hálózsákot, már 1790 forintért, és a polyfoam matrac is jól jöhet, ez a héten 491 forinttal olcsóbb, 999 forintba kerül.

KATT: Itt nézheted meg, milyen akciókkal vár még az Auchan

Spar

Jól jöhet a táborban a nedves törlőkendő is. A Zewa nedves eü. kendő a héten 24 százalékkal olcsóbb, 379 forintba kerül. Jó áron találhatunk úti játékokat is, az Uno kártya 1499, a Sakk, Torpedó, vagy Ki nevet a végén? pedig 1999 forintért vásárolhatók meg.

KATT: Az e heti akciós újságot itt találod

Tesco

Ha az utazáshoz szeretnénk harapnivalót vásárolni a gyerekeknek, érdemes betérni a Tescóba. Az öt darabos Dörmi psikóta multipack 369, a 100 grammos Tuc kréker 199 forintba kerül. A Nestlé gabonapehely-szeletek a héten 16 százalékkal olcsóbbak, 79 forintba kerülnek.

Ha társasjátékot is csomagolnánk a gyerekeknek, és beújítanánk, akkor is jól járhatunk. A Kalamajka a héten 30 százalékkal olcsóbb, így 1390 forint, a Rejtélyes várbörtön és a Betelepítés társasjátékok pedig 33 százalékkal kerülnek kevesebbe, így áruk 1990 forint.

KATT: Itt vannak a Tesco legütősebb akciói

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ez fájni fog a magyar családoknak: megroggyan a családi kassza
Ezt így vagy úgy, de szeptemberben ki kell fizetni.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ezeknek a hiteleknek is búcsút inthetnek a britek a Brexit miatt

A lenti csárt azt mutatja meg, hogy 2016-ban az Európai Befektetési Bank (EIB) mekkora összegű hiteleket nyújtott az egyes tagországoknak, az adott ország lakosságának arányában. Ebben bizony Nagy-Britannia...
 

Ágyneműhuzatot ennél jobb dolgokra nem használhatsz

Természetesen, ha nem számítjuk bele az ágyneműhuzat rendeltetésszerű használatát. Előfordul, hogy az ember ajándékba kap ágyneműhuzatot, vagy átfestette a hálószobát, és már nem passzol hozzá...
NÉPSZERŰ
FRISS

Spar

08.17-08.23
Országos

Interspar

08.17-08.23
Országos

Spar, Interspar

Iskolakezdés
08.17-09.07
Országos

Aldi

08.17-08.23
Országos

Lidl

08.17-08.23
Budapest

Auchan

08.17-08.23
Országos

Tesco

08.17-08.23
Országos

Auchan

Iskolakezdés
08.10-09.06
Országos