13 °C Budapest

Ne hagyd ki: ez az idei nyár slágere a Lidlben, Aldiban

2017. június 16. 14:05

Vége az iskolának, elkezdődött a nyári szünet. Több százezer gyerek táborozik majd idén nyáron. A szülőknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk, ráadásul vannak járulékos költségek is, amit nem lehet megúszni: naptej, rágcsálnivaló, szúnyog-és kullancsriasztó például mindenképp kell. Megnéztük, hol érdemes beszerezni a legszükségesebb kellékeket.


Az iskolában kicsöngettek, elkezdődött a nyári szünet: több mint 1, 2 millió diáknak ért véget a tanév csütörtökön. Számos szülőnek okoz fejfájást, hol töltse az idei vakációt a gyerek? Aki a táboroztatás mellett döntött, annak a kínálattal biztosan nem lesz gondja, hiszen rengeteg lehetőség közül válogathatunk. A pénztárcánkba azonban mélyen bele kell nyúlnunk, ugyanis a több éves stagnálás után az idei évben jelentősen, esetenként 20 százalékkal is emelkedtek a táborok árai. A szórás persze hatalmas.

Az ott alvós táborok esetében az országos átlagár 40 ezer forint körül mozog. E mellett számolnunk kell azzal is, hogy bizonyos kiadásokat táborozás előtt sem úszhatunk meg.

Van pár holmi, ami elengedhetetlen táborozó-kellék, akár a városban, akár a természetben táboroznak a gyerekek. Ilyen például a napellenzős sapka, ha vízpartra vagy erdőbe ment a csoport, akkor szúnyog- és kullancsriasztó, napvédő krém, sebtapasz, és hosszan folytathatnánk még a sort. Ennek apropóján megnéztük, hogy a táborozáshoz szükséges legfontosabb kellékeket hol szerezhetjük be a legjutányosabb áron.

Lidl

Főleg akkor járhatunk jól a Lidl e heti akciós kínálatával, ha a gyerek ottalvós, erdei vagy vízparti táborba megy. 2299 forintért vásárolhatunk például Thermo kemping-szőnyeget, de ha hálózsákra lenne szükség, azt is beszerezhetjük.

A Lightweight hálózsákot 4599 forintért vásárolhatjuk meg, előnye, hogy könnyű - így a kisgyerekek is elbírják, 770 grammot nyom csupán. Ha a tábort a vízpart mellé szervezték, jól jöhet egy mikroszálas sporttörülköző is, ami puha, és gyorsan szárad. A 80X130 centiméteres törülköző ára 1699 forint.

KATT: Itt találod a Lidl e heti akciós újságját

Aldi

Akár vízparton, akár erdőben táboroznak a gyerekek, szükségük lesz szúnyog-és kullancsriasztóra. Ha ezeket az Aldiban szerezzük be, sokat spórolhatunk. A Vape Derm Invisible száraz aeroszol most 1299 forint helyett 999, a Vape Derm sensitive ugyanennyibe kerül.

Szükség lehet néhány új ruhadarabra is. Jó áron vannak a gyermek pólók, három darab, 100 százalék pamut rövidujjú 1999, két darab gyermek szabadidő nadrág pedig 2999 forintba kerül.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

KATT: Lapozd át az Aldi 24. heti reklámújságját

Auchan

Szükség lesz papírzsebkendőre is. A 90 darabos Zewa Deluxe papír zsebkendő 219 forint, és itt beszerezhetjük az utazáshoz szükséges tisztálkodási szereket is. A Cosmia mini tusfürdő például 229, a Cosmia mini sampon 299 forint.

Itt is vehetünk hálózsákot, már 1790 forintért, és a polyfoam matrac is jól jöhet, ez a héten 491 forinttal olcsóbb, 999 forintba kerül.

KATT: Itt nézheted meg, milyen akciókkal vár még az Auchan

Spar

Jól jöhet a táborban a nedves törlőkendő is. A Zewa nedves eü. kendő a héten 24 százalékkal olcsóbb, 379 forintba kerül. Jó áron találhatunk úti játékokat is, az Uno kártya 1499, a Sakk, Torpedó, vagy Ki nevet a végén? pedig 1999 forintért vásárolhatók meg.

KATT: Az e heti akciós újságot itt találod

Tesco

Ha az utazáshoz szeretnénk harapnivalót vásárolni a gyerekeknek, érdemes betérni a Tescóba. Az öt darabos Dörmi psikóta multipack 369, a 100 grammos Tuc kréker 199 forintba kerül. A Nestlé gabonapehely-szeletek a héten 16 százalékkal olcsóbbak, 79 forintba kerülnek.

Ha társasjátékot is csomagolnánk a gyerekeknek, és beújítanánk, akkor is jól járhatunk. A Kalamajka a héten 30 százalékkal olcsóbb, így 1390 forint, a Rejtélyes várbörtön és a Betelepítés társasjátékok pedig 33 százalékkal kerülnek kevesebbe, így áruk 1990 forint.

KATT: Itt vannak a Tesco legütősebb akciói

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem