2019. február 19. kedd Zsuzsanna

Ne lepődj meg: akkor is letilthatja a bankod a kártyádat, ha nem történt visszaélés

  • 24.hu
  • 2018. december 7. péntek 09:30

Megesik, hogy a bank egy nyaralás közben, főleg ha egzotikus országba utazol, letiltja a kártyádat. De olyan is előfordulhat, hogy ki sem teszed a lábad az országból, mégsem férsz hozzá a pénzedhez - a 24.hu egy ilyen esetről számolt be.


Egy olvasó azzal kereste meg a lapot, hogy a bankja a cége működőképességét sodorta veszélybe egyik percről a másikra, egy ideiglenes zárolással.

Miután észlelte, hogy nem tud fizetni, egy ügyintéző azt közölte vele: a British Airwaystől biztos információjuk van arról, hogy a kártya kompromittálódott egy ismert adatlopási ügyben. Az ügyfél szerint az eljárása azért aggályos, mert a kártyával soha nem használták a légitársaság weboldalát és mobil alkalmazását.

Úgy vélte, a bank nem az ügyfél érdekében járt el, hanem feleslegesen intézkedett és saját kockázatát próbálta csökkenteni. Végül azzal a feltétellel aktiválták újra a céges kártyát, hogy bekapcsoltatták vele a 3D secure biztonsági szoltáltatást. A férfi úgy érzi, ettől nem sokkal lett védettebb a kártyája.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 44 388 forintos törlesztőrészlettel a Cetelem nyújtja (THM 12,57%), de nem sokkal marad el ettől a Cofidis 46 911 forintos törlesztőt (THM 15,34%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank, az OTP, valamint az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS