18 °C Budapest

Nagy változások a Tescónál: itt a bejelentés

2017. június 7. 13:33

Míg sajtóértesülések szerint egyre több település marad Tesco-busz nélkül, addig az áruházlánc egyre több városban teszi elérhetővé a házhozszállítás lehetőségét. A buszjáratok megszüntetése és a házhozszállítás kibővítése között azonban nincsen logikai kapcsolat - hívta fel a figyelmünket az áruházlánc.

Korábban a Pénzcentrumon is beszámoltunk róla, hogy egyre több településen szünteti meg ingyenes buszjáratait a Tesco.

2017. január 1-jétől megszűnt a váci úti, mohácsi és szarvasi áruházak ingyenes buszjárata, és a nagykanizsai helyi buszjárat sem tér már be áruházhoz. 2017. február 1-jétől pedig az alábbi Tesco áruházak ingyenes buszjárata szűnt meg: Esztergom hipermarket, Jászberény hipermarket, Miskolc avas hipermarket, Nyírbátor hipermarket, Oroszlány hipermarket, Salgótarján hipermarket, Siófok hipermarket, Székesfehérvár hipermarket.

De nem áll már meg a helyi járat a kiskunhalasi, a hajdúszoboszlói, az orosházi, a kazincbarcikai, a mezőkövesdi, a sárbogárdi, a nagyatádi, a marcali, a szerencsi és a nagykanizsai boltnál sem.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Ehhez a sorhoz csatlakozott most a tatai és a hatvani Tesco, ahol a vásárlók már nem számíthatnak a helyi járatokra, hiszen az már nem tesz kitérőt a boltlánc egységeinél. De június óta már ózdi bolthoz sem tér be a busz - írja a Napi.hu.

Egyre több helyen indul házhozszállítás

Az ingyenes Tesco-buszjáratok megszüntetése mellett azonban egyre több nagyvárosban nyílik lehetőség a házhozszállításra. A mai napon jelentette be az áruházlánc, hogy Budapest, Székesfehérvár, Győr és Szeged mellett júniustól heti háromszor már Veszprémben és a környező településeken is elérhető a cipekedésmentes bevásárlás.

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm