Most már így is vásárolhatsz mobiljegyet: nem csak a BKK-ra, Volán-ra is jó

2020. május 14. 15:43

Újabb mobil applikációval, a VoxPay-jel is megvásárolható a Tömegközlekedési mobiljegy, ami BKK mellett a Volánbusz járatain is használható. Így a megvásárolt jegyek, bérletek az ország közel 70 városában a helyi közlekedésben és a Volánbusz távolsági járatain is lehetővé teszik az utazást.

A Közlekedési mobiljegy projekt 2019-es év közepén indult a BKK kezdeményezésére a NMZrt.-vel (Nemzeti Mobilfizetési Zrt) közösen. Több viszonteladó integrációját biztosító platformot hoztak létre mobiljegy forgalmazására (vásárlás, jegyellenőrzés funkcióval).

A kedvező tapasztaltok után a NMZrt rendszere mellett, immár két viszonteladó mobil applikációjából is választhatnak a felhasználók. Május eleje óta az új mobil alkalmazás is szolgáltatja a mobiljegy eddigi típusainak teljes választékát. A Koronavírus járvány váratlan helyzetet teremtett azzal, hogy érintésmentes, sorbaállás nélküli kényelmes jegyvásárlást biztosít akárhol, akármikor.

Erre váratlan gyorsasággal csatlakozott a Volánbusz és több más vidéki közlekedési társaság is. Így a mobiljegy a Budapesti BKK járatai mellett közel 70 város helyi közlekedésére, valamint a Volánbusz távolsági járataira is váltható. Jelenleg mintegy 600-féle jegy érhető el és ezek további fejlesztése, bővítése folyamatosan történik.

Az új mobil applikáció újszerű egyszerű mobiljegy vásárlási és jegyellenőrzési funkciók mellett olyan különlegességeket is tartalmaz, mint az integrált budapesti utazástervező rendszer élőhangos megadási lehetőséggel, vagy az ún. "Főnök fizet" fizetési mód, ami több utazó személy jegyvásárlását egy közös költségvállaló (családfő, ill. cég) által biztosíthatja. A vásárlók az applikáció egyszerűsége mellett az esztétikus megjelenést is magasra értékelik.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 17. 21:27
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm