2019. szeptember 23. hétfő Tekla

Merészet lépett az Apple: elég durván néznek ki az új iPhone-ok


Alig egy hónap van hátra a minden évben szeptemberében megrendezett Apple bemutatóig, ahol a legújabb, 2019-es iPhone modelleket leplezik le. Az Apple oldaláról ismét hatalmas titkolózás övezi a bemutatót és semmit sem árulnak el idő előtt, azonban egyvalamiben már biztosak lehetünk. A Phonebox.hu telefontok gyártói kapcsolataival kiderítette, hogy 2019-ben már három vadonatúj iPhone modellt mutatnak be. Név szerint az iPhone XI-t, iPhone XIR-t és iPhon XI Max-ot.

A korábbi híresztelések a készülékekről igaznak bizonyultak, tehát az Apple idén a többi gyártóhoz hasonlóan a kamera továbbfejlesztését vette célba. A módosításokról a legújabb kezünkbe került telefontokok árulkodnak a hatalmas kamera szigettel. A kamera méretek megegyezőek, azonban modelltől függően 2 illetve 3 optikát tartalmaznak és a legújab értesülések szerint 48Mp felbontással, valamint 3-szoros optikai zoommal kerülnek a készülékekbe.

Kijelző méreteket tekintve 6,1 inch lesz az olcsóbb árazású, kétkamerás iPhone XIR modell. Az azonos tudással felvértezett 3 optikával rendelkező modellek, az iPhone XI és az iPhone XI Max 5,8 illetve 6.5 Inch méretekben lesznek kaphatóak, ahogy azt a legújabb telefontokok is mutatják.


Elég durván néz ki a hátlap. Fotó: Phonebox.hu.

A külsőt tekintve, a kamerasziget méretének növekedését figyelhetjük meg, illetve az előző modellhez viszonyított vékonyodását is. Az előlap mérete nem változott, azonban a vékonyabb készülékházat sokkal kényelmesebben lehet majd kézben tartani. Az alsó részen található megnövelt méretű csatlakozó kivágás pedig a széleskörűen elterjed Usb-C szabvány használatára utal, amit az Apple a MacBook-okban már előszeretettel használ.

Gyártói értesüléseink szerint az új XIR modell az előző iPhone XS szériában bemutatott A12 Bionic processzort kapja meg, míg drágább XI és XI Max modelleket a legújabb A13 Bionic lapkakészlettel szerelik, ami a specifikációk szerint az összes Androidos készülék teljesítményét lekörözheti. A memória mindhárom esetben 4Gb lesz, ami az Apple zárt rendszerének futtatásához több, mint elég.

Az árazás tekintetében szerencsére az Apple nem folytatja a növekvő tendenciát így most is a jelenlegi árakra számíthatunk: az itthoni adókkal együtt 300 és 500 ezer forint között alakul majd a vételár a tárhely (128-512Gb) méretétől függően.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 6 544 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 11,73 %), de nem sokkal marad el ettől az OTP 7 781 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és a Provident konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Így lehet nevetséges áron zsírúj iPhone-od: bárki igényelheti
Itt a lista, hol érdemes megvenni a gigadrága mobilt!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

09.26-10.02
Országos

Spar

09.26-10.02
Országos

Lidl

09.26-10.02
Országos

Aldi

09.26-10.02
Országos

Kika

09.25-10.08
Országos

Interspar

09.19-09.25
Országos

Spar

09.19-09.25
Országos

Lidl

09.19-09.25
Országos