Merészet lépett az Apple: elég durván néznek ki az új iPhone-ok

Pénzcentrum2019. augusztus 15. 20:00

Alig egy hónap van hátra a minden évben szeptemberében megrendezett Apple bemutatóig, ahol a legújabb, 2019-es iPhone modelleket leplezik le. Az Apple oldaláról ismét hatalmas titkolózás övezi a bemutatót és semmit sem árulnak el idő előtt, azonban egyvalamiben már biztosak lehetünk. A Phonebox.hu telefontok gyártói kapcsolataival kiderítette, hogy 2019-ben már három vadonatúj iPhone modellt mutatnak be. Név szerint az iPhone XI-t, iPhone XIR-t és iPhon XI Max-ot.

A korábbi híresztelések a készülékekről igaznak bizonyultak, tehát az Apple idén a többi gyártóhoz hasonlóan a kamera továbbfejlesztését vette célba. A módosításokról a legújabb kezünkbe került telefontokok árulkodnak a hatalmas kamera szigettel. A kamera méretek megegyezőek, azonban modelltől függően 2 illetve 3 optikát tartalmaznak és a legújab értesülések szerint 48Mp felbontással, valamint 3-szoros optikai zoommal kerülnek a készülékekbe.

Kijelző méreteket tekintve 6,1 inch lesz az olcsóbb árazású, kétkamerás iPhone XIR modell. Az azonos tudással felvértezett 3 optikával rendelkező modellek, az iPhone XI és az iPhone XI Max 5,8 illetve 6.5 Inch méretekben lesznek kaphatóak, ahogy azt a legújabb telefontokok is mutatják.

A külsőt tekintve, a kamerasziget méretének növekedését figyelhetjük meg, illetve az előző modellhez viszonyított vékonyodását is. Az előlap mérete nem változott, azonban a vékonyabb készülékházat sokkal kényelmesebben lehet majd kézben tartani. Az alsó részen található megnövelt méretű csatlakozó kivágás pedig a széleskörűen elterjed Usb-C szabvány használatára utal, amit az Apple a MacBook-okban már előszeretettel használ.

Gyártói értesüléseink szerint az új XIR modell az előző iPhone XS szériában bemutatott A12 Bionic processzort kapja meg, míg drágább XI és XI Max modelleket a legújabb A13 Bionic lapkakészlettel szerelik, ami a specifikációk szerint az összes Androidos készülék teljesítményét lekörözheti. A memória mindhárom esetben 4Gb lesz, ami az Apple zárt rendszerének futtatásához több, mint elég.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Az árazás tekintetében szerencsére az Apple nem folytatja a növekvő tendenciát így most is a jelenlegi árakra számíthatunk: az itthoni adókkal együtt 300 és 500 ezer forint között alakul majd a vételár a tárhely (128-512Gb) méretétől függően.

Címkék:
vásárlás, iphone, mobiltelefon, apple, kamera, bejelentés, iphone 2019, új iphone 2019,