10 °C Budapest

Merészet lépett az Apple: elég durván néznek ki az új iPhone-ok

2019. augusztus 15. 20:00

Alig egy hónap van hátra a minden évben szeptemberében megrendezett Apple bemutatóig, ahol a legújabb, 2019-es iPhone modelleket leplezik le. Az Apple oldaláról ismét hatalmas titkolózás övezi a bemutatót és semmit sem árulnak el idő előtt, azonban egyvalamiben már biztosak lehetünk. A Phonebox.hu telefontok gyártói kapcsolataival kiderítette, hogy 2019-ben már három vadonatúj iPhone modellt mutatnak be. Név szerint az iPhone XI-t, iPhone XIR-t és iPhon XI Max-ot.

A korábbi híresztelések a készülékekről igaznak bizonyultak, tehát az Apple idén a többi gyártóhoz hasonlóan a kamera továbbfejlesztését vette célba. A módosításokról a legújabb kezünkbe került telefontokok árulkodnak a hatalmas kamera szigettel. A kamera méretek megegyezőek, azonban modelltől függően 2 illetve 3 optikát tartalmaznak és a legújab értesülések szerint 48Mp felbontással, valamint 3-szoros optikai zoommal kerülnek a készülékekbe.

Kijelző méreteket tekintve 6,1 inch lesz az olcsóbb árazású, kétkamerás iPhone XIR modell. Az azonos tudással felvértezett 3 optikával rendelkező modellek, az iPhone XI és az iPhone XI Max 5,8 illetve 6.5 Inch méretekben lesznek kaphatóak, ahogy azt a legújabb telefontokok is mutatják.

Elég durván néz ki a hátlap. Fotó: Phonebox.hu.

A külsőt tekintve, a kamerasziget méretének növekedését figyelhetjük meg, illetve az előző modellhez viszonyított vékonyodását is. Az előlap mérete nem változott, azonban a vékonyabb készülékházat sokkal kényelmesebben lehet majd kézben tartani. Az alsó részen található megnövelt méretű csatlakozó kivágás pedig a széleskörűen elterjed Usb-C szabvány használatára utal, amit az Apple a MacBook-okban már előszeretettel használ.

Gyártói értesüléseink szerint az új XIR modell az előző iPhone XS szériában bemutatott A12 Bionic processzort kapja meg, míg drágább XI és XI Max modelleket a legújabb A13 Bionic lapkakészlettel szerelik, ami a specifikációk szerint az összes Androidos készülék teljesítményét lekörözheti. A memória mindhárom esetben 4Gb lesz, ami az Apple zárt rendszerének futtatásához több, mint elég.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az árazás tekintetében szerencsére az Apple nem folytatja a növekvő tendenciát így most is a jelenlegi árakra számíthatunk: az itthoni adókkal együtt 300 és 500 ezer forint között alakul majd a vételár a tárhely (128-512Gb) méretétől függően.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem