2020. augusztus 8. szombat László

Megvan az Év Internetes Kereskedője (x)

  • 2014. június 8. vasárnap 09:17

Az eOptika.hu nyerte meg a 8. alkalommal megrendezett Az Év Internetes Kereskedője versenyt, így a tavalyi nyertes JátékNet.hu után idén az optikai termékek eladására specializálódott webáruház viheti haza a győztesnek járó gyűrűt.

A verseny most is közönségszavazással indult, majd a szakmai zsűri a legtöbb szavazatot kapott 30 kereskedő közül választotta ki a győztest.

Az alig három éve alapított nyertes cég az eOptika Kft. kontaktlencsék és kiegészítők internetes kiskereskedelmével foglalkozik, több országban értékesít, és a területen a rövid idő ellenére ma már meghatározó szereplő a piacon. Az eOptika.hu-t olyan cégek követik a legjobbnak szavazott másfél milliárd forint alatti árbevétellel rendelkező e-kereskedők között, mint a MaEsteSzínház.hu, a Ruhafalva.hu, a HDI Shop.hu vagy a Petissimo.hu.

Az első helyezett egy évig használhatja az Év Internetes Kereskedője címet és megkapja a verseny főtámogatójának, a MasterCard®-nak a fődíját, az 1 millió Ft értékű hirdetési kampányt, amelyet a díjazott 2014 utolsó negyedévében használhat fel.

A kirowski Isobar ebben az évben is elkészítette értékelését a teljes mezőnyt látva: ebből kiderül majd, hogy milyen irányba tart a hazai piacon az online értékesítéshez kapcsolódó weboldalak fejlesztése és tervezése.

Újdonság, hogy a kirowski Isobar ebben az évben egy különdíjat ad át Az Év Legígéretesebb Kereskedőjének. A digitális szemléletű kommunikációs ügynökség egyszeri keresőhirdetés auditot ajánl fel a díjazott számára, akit a közönség szavaz majd meg a nevezettek közt.

Az Év Legígéretesebb Kereskedőjének járó különdíjat 2014-ben a Petissimo kapja. A díjat Kovács Zoltán, a kirowski Isobar vezérigazgatója adja át a május 22-ei díjkiosztón.

A verseny megrendezésével a szervezők, azaz a SzEK.org - Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület, (www.szek.org), a kirowski Isobar (www.kirowskiisobar.hu), az eNET Internetkutató Kft. (www.enet.hu), valamint az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ)
(www.ivsz.hu) célja a hazai internetes kereskedelem népszerűsítése és a fogyasztói bizalom növelése.

(x)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.