13 °C Budapest

Meglépte a drogérialánc: ilyet még nem csináltak Magyarországon

2020. szeptember 4. 18:01

A Magyarországon elérhető drogérialáncok között elsőként a Rossmann Flórián téri üzletében használhatnak a vásárlók önkiszolgáló kasszát. A szolgáltatás 2020. augusztus 31-től érhető el az ország egyik leglátogatottabb és legnagyobb Rossmann üzletében, a vásárlói visszajelzéseket figyelembe véve, pedig további nagy forgalmú boltok látogatói számíthatnak a kasszák bevezetésére.

A Rossmann Magyarország a Flórián téri üzletének egyik hagyományos pénztárát cserélte le három önkiszolgáló kasszára. Ezek a pandémia idején plusz, biztonságos, érintkezésmentes vásárlási alternatívát kínálnak. Az új rendszernek köszönhetően csak a vásárló ér a kiválasztott termékekhez, melyek a vonalkód beolvasása után azonnal a táskába kerülhetnek. Az önkiszolgáló kasszáknál csak bankkártyás fizetésre van lehetőség, valamint a rendszer a Rossmann ajándékkártyát és a Multiplay kártyát is elfogadja. A vásárláshoz a Rossmann+ kártyákat és a hozzájuk tartozó VIP-kuponokat is fel lehet használni.

A Rossmann Magyarország Flórián téri üzlete az első olyan egység a Magyarországon elérhető drogérialáncok boltjai közül, ahol önkiszolgáló kasszánál fizethetnek a vásárlók. Az augusztus 31-től üzemelő három kasszát az NRC Magyarország biztosította. A további Rossmann üzletekben tervezett fejlesztésekről pedig a vásárlói visszajelzések alapján dönt majd a drogérialánc.

A munkatársak és vásárlók egészségének védelme érdekében az üzletekben, továbbra is életben vannak a korábbi szigorú egészségvédelmi szabályok, emellett rendszeresen fertőtlenítenek, a hagyományos kasszáknál pedig megmaradtak a plexifalak és a távolságtartásra figyelmeztető jelzések.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem