2020. július 3. péntek Kornél, Soma

Megindult a roham: gigászi akciókkal készül a Lidl, Tesco, Auchan


A Pénzcentrum hétről hétre összegyűjti az áruházláncok legjobb akcióit, és mivel már egy hét sincs hátra halottak napjáig, ezen a héten a kedvezményes árú koszorúkat, sírdíszeket és mécseseket vesszük górcső alá.

Ismét csonka hét előtt állunk, november elseje, mindenszentek ünnepe ugyanis 2001 óta munkaszüneti nap. Milliók keresik fel a következő napokban szeretteik sírjait, virágot, mécsest visznek.

Az emlékezők többsége átlagosan 10-15 ezer forintot költ mindenszentek és halottak napján.

A roham már hetekkel ezelőtt elkezdődött és várhatóan még a következő napokban is kitart. De nem csak virágboltokban és temetők környékén lehet megvenni a sírravalókat, hanem a nagy áruházláncok is meglovagolják akcióikkal ezt az időszakot. 

Aldi

Az Aldi akciós újságban a meleg ruhák mellett (amire jövő héten amúgy már tényleg szükségünk lesz) a halottak napjának kellékei is helyet kaptak: 2 darab nagymérető temetői olajmécsest 100 forint kedvezménnyel, 499 forintért vásárolhatod meg, de ugyanennyibe kerül 50 darab teamécses is. Koszorúk helyett inkább a manapság divatos "temetői díszt" kínálják a diszkontok 1999 forintért.

KATT: Lapozd át az Aldi e heti akciós újságját is

Lidl

Persze az sem fog csalódni, aki inkább a Lidl üzleteibe szokott járni, mécsesből, virágból itt sincs hiány. A sírdísz itt 1799 forintba kerül, a sírkoszorú 2299 forintba. Az ilyenkor népszerű gömbfejű krizantém szálja 250 forint, ezt hármasával lehet megvásárolni 749 forintért, a 35 cm-es cserepes krizantém 1999 forint.

KATT: Még több kedvezményes ajánlatért nézd meg a Lidl akciós kiadványát is

Tesco

Az akciós újság szerint a Tesco idén inkább a mécsesekre erősített rá: 20 százalékos kedvezménnyel kínálja számos termékét. A kétdarabos 80 g-os üvegmécses 239 forint, a 120 grammos előkelő kristály mécses 799 forint, cserébe viszont 28 cm magas és az ígéret szerint 36 órán keresztül ég. Kicsit borsosabb az ára az Artemis mécsesnek, 1999 forint, viszont 60 órán keresztül ég.

KATT: Nézd meg, milyen akciókkal vár a Tesco a héten

Auchan

Végül, de nem utolsó sorban érdemes az Auchan akciói között is szétnézni: a mécses darabját már 69 forinttól meg lehet vásárolni, koszorú pedig 1290 forintért is van, sírdísz 2490 forinttól kapható. A 14 cm-es cserepes krizantém 279 forintba kerül.

KATT: Fusd át a Auchan e heti akciós újságját!

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Felmondási hullám a magyar munkahelyeken: ez már a poszt-covid szindróma?
Sokan, az eddig elégedettnek, stabilnak hitt emberek közül egyik napról a másikra mondanak fel munkahelyükön, teljesen meggondolatlanul.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk