2020. augusztus 7. péntek Ibolya

Maradjon otthon! Vásároljon online az EspressoShop.hu-n! (x)

  • 2020. április 1. szerda 05:00

Illy kávé szemestől a kapszulásig biztonságosan! Ha kávé van, minden van!

Az EspressoShop.hu-n a jelenlegi krízishelyzetben is biztonságosan, kényelmesen, otthona elhagyása nélkül, és 7% kedvezménnyel juthat hozzá kedvenc illy kávéjához szemestől a Nespresso® kompatibilis kapszulásig minden formában. Figyelmébe ajánljuk még minőségi Dammann teáinkat és az otthoni kávézást, teázást segítő csészéket, kávégépeket, más kiegészítő termékeket. Érdemes az EspressoShop.hu hűségprogramjához, az Espresso Klubhoz is csatlakozni, hiszen kedvezmények és kiemelt ajánlatok várnak a klubtagokra.

Az Espresso Klub tagjai minden vásárláskor 7% azonnali kedvezményt kapnak, akár egy doboz kávé, akár több termék rendelése esetén. Emellett egyedi, csak a hűségprogram tagjai számára szóló kiemelt kedvezményes ajánlatokkal élhetnek. Ha mindez nem lenne elég, az Universitá del Caffé 3 napos professzionális barista és a kávé rajongóknak szóló fél napos kurzusainkon is kedvezményes áron tudnak majd részt venni. Élvezze visszatérő vásárlóként az Espresso Klub tagság előnyeit, a biztonságot és a kedvezményeket!


A csatlakozás pofonegyszerű: a webshopunkon történő regisztrációt követően az első, legalább bruttó 15.000 Ft értékű első vásárlás esetén be kell jelölni a tagsági szándékot a rendelés leadásakor. Felhasználói fiókjában nyomon követheti a vásárlásokat és az éppen aktuális éves vásárlási értékét. Ahhoz ugyanis, hogy a tagság és a vele járó 7% állandó kedvezmény megmaradjon, a csatlakozástól számított egy naptári éven belül bruttó 60.000 Ft értékben kell rendelnie.
Regisztráljon és rendeljen már most, hogy ezekben a nehéz időkben is biztonságban, otthonában élvezhesse az illy kávét és az Espresso Klub nyújtotta előnyöket és kedvezményeket!

Ismerje meg az Espresso Klub hűségprogram további részleteit ITT!

(x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.