2020. augusztus 6. csütörtök Berta, Bettina

Lottócsalásokról terjengő pletykákról vallott az egykori műsorvezető


A korábbi évtizedekben a televízió bemondói felváltva vezették a lottósorsolást: Kudlik Juli, Baleczky Annamari, Tamási Eszti és Bay Éva, aki most interjút adott a Borsonline.hu-nak.

"Bevallom, nagyon élveztem a feladatot, mert bemondóként tilos volt rögtönözni, a sorsolásnál viszont élesben ment minden, a pillanat írta a forgatókönyvet."

Sok emlékezetes pillanata akadt munkája során, melyeket szívesen fel is elevenít, majd azt is elárulta, hallotta a pletykákat, amelyek szerint úgy csaltak, hogy lehűtötték vagy felmelegítették a golyókat, vagy öt golyót súlyosabbra készítettek.

"Ha lett volna ilyen, biztosan találkozom vele. És akkor ötven év lottózás után nem csak egyszer lett volna három és két alkalommal két találatom."

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS