2019. július 16. kedd Valter

Lottócsalásokról terjengő pletykákról vallott az egykori műsorvezető


A korábbi évtizedekben a televízió bemondói felváltva vezették a lottósorsolást: Kudlik Juli, Baleczky Annamari, Tamási Eszti és Bay Éva, aki most interjút adott a Borsonline.hu-nak.

"Bevallom, nagyon élveztem a feladatot, mert bemondóként tilos volt rögtönözni, a sorsolásnál viszont élesben ment minden, a pillanat írta a forgatókönyvet."

Sok emlékezetes pillanata akadt munkája során, melyeket szívesen fel is elevenít, majd azt is elárulta, hallotta a pletykákat, amelyek szerint úgy csaltak, hogy lehűtötték vagy felmelegítették a golyókat, vagy öt golyót súlyosabbra készítettek.

"Ha lett volna ilyen, biztosan találkozom vele. És akkor ötven év lottózás után nem csak egyszer lett volna három és két alkalommal két találatom."

JÓL JÖNNE 800 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 800 ezres forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 17 775 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen nyújtja (THM 13,41%), de nem sokkal marad el ettől a K&H 18 198 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, az OTP, valamint a CIB konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk