2020. július 10. péntek Amália

Lehet, te nyerted a milliókat: sorsoltak az Eurojackpoton!


Kihúzták az Eurojackpot 44. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a következő sorsoláson bruttó 28,9 milliárd forintért izgulhatnak a játékosok.


A 44. játékhéten kihúzott számok emelkedő sorrendben a következők:

5;17;27;33;42; 9;10;

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint ezen a héten

egy magyar játékosnak 5 találata volt az Eurojackpoton!

Ám mivel a két pótszám közül egyet sem talált el, ezért "csak" egy 22,8 millió forintos nyereményt vihet haza. Szintén egyvalaki pedig több mint egymillió forintot nyert.

Összesen heten értek el 5+1 találatot, ők egyenként bruttó 3 millió eurót (965 millió forintot nyertek). Közülük senki sem volt magyar.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk