2021. január 20. szerda Fábián, Sebestyén

Komoly változás az Ötöslottó sorsolásán: ez lesz a SzerencseSzombatban


A Szerencsejáték Zrt. számára a legmagasabb szintű prioritás a játékosok és a munkatársak egészségének védelme. Felelős szolgáltatóként november 14-től több új intézkedést vezetett be annak érdekében, hogy az idén megújított sorsolási műsorai továbbra is színvonalas szórakozást nyújtsanak, az abban közreműködők pedig a lehető legnagyobb biztonságban legyenek.

A nemzeti lottótársaság a járvány első szakaszához hasonlóan azonnal reagált - amint a körülmények szükségessé tették - és a kora tavasszal meghozott szigorú intézkedéseken túl újabb megoldásokat is bevezetett sorsolási műsorainak forgatásán.

Ennek részeként november 14-től a SzerencseSzombat lottóshow az eddigi látványos környezetben és programelemekkel, de átmenetileg táncosok nélkül zajlik. A Luxor játék sorsolásánál továbbra is beszélgetőpartnerek színesítik a műsort, csak immár online formában csatlakoznak. Az éles kézi és gépi számgolyók fertőtlenítése napi gyakorisággal történik, közjegyző jelenlétében. A produkció változtatott a kameraállásokon is, így biztosítva a minimum 1,5 méter távolságot a műsorvezető kollégák és a Sorsolási Bizottság elnöke, valamint a közjegyző között.

Hirtelen pénzre van szükséged? Nézz utána a személyi hiteleknek a Pénzcentrum kalkulátorában!

A Sorsolási Bizottság tagjai már november 7-től minden felvételen és műsorban maszkban láthatóak, emellett a felelős maszkviselés fontosságára a műsorvezetők is figyelmeztetnek az adások végeztével.

A Szerencsejáték Zrt. a fentieken túl a korábban meghozott intézkedéseket is érvényben tartja, így a műsorok felvételei még mindig élő közönség nélkül zajlanak, a számhúzónak történő pályázás lehetősége, valamint a számhúzók személyes részvétele pedig továbbra sem lehetséges.

Ezek az intézkedések teszik lehetővé, hogy a nemzeti lottótársaság hetente közel 1 millió nézőt elérő sorsolási műsorai biztonságos körülmények között valósuljanak meg.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked