2020. július 9. csütörtök Lukrécia

Komoly változás az Aldiban: még filléresebb lesz a magyarok kedvence


Lecseréli az Aldi szupermarketlánc a német boltjaiban a pékárúhoz, zöldségekhez és gyümölcsökhöz hasznáatos műanyag zacskóit. Idén nyártól a környezetet kevésbé károsító zacskót adja majd jelképes összegért: 1 eurocentért, ami körülbelül 3,2 forintnak felel meg.

Eddig a zacskók gyártásához kőolajat használtak. A cég bejelentése szerint az új zacskók a nádcukor feldolgozásakor keletkező melléktermékből készülnek majd - írja az Index. A műanyag szatyorból azóta egyébként is kevesebb fogy, mióta az Aldi pénzt kért értük, viszont a német kormány szerint a zacskók felhasználása nem változott számottevően. 

A számok azt mutatják, hogy az ár miatt átgondolják a döntést a vásárlók

- nyilatkozta Kristina Bell az Aldi csoporttól.

Hogy visszaszorítsák a környezetkárosító zacskók használatát, a cég próbaszerűen be fogja vezetni a lebomló, és papírból készült zacskókat az angol boltjainál is. Világszerte több mint 10 000 üzletet üzemeltet az Aldi, melybóll 4000 Németországban található. Az Aldinak Magyarországon több mint 130 üzlete van, a kilencedik legnagyobb forgalmat bonyolító magyar bolthálózat.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS