2020. február 28. péntek Elemér

Komoly drágulás a magyar boltokban: ez a sertéspestis mellékhatása


A baromfit is rántja magával a sertéshús: előbbi pont azért lépett a drágulás útjára, mert a sertés ára is nagyon felment, ezért az emberek szép lassan áttértek a baromfira.

Van olyan üzletlánc, ahol két hónap alatt 10 százalékkal drágult a baromfihús - számolt az RTL Híradó. Nem a madárinfluenza, hanem a sertéspestis miatt kell többet fizetni a csirkehúsért, miután egyre többet vásárolnak belőle a még drágább disznóhús helyett.

A terméktanács szerint a következő hónapokban már csak néhány százalékkal emelkedhet a baromfi ára. Korábban a Pénzcentrum is megírta, hogy a sertéspestis nyomán 24 százalékkal emelkedett a sertéshús ára egy év alatt.

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Vallott a Meki: ennyivel emelkedik a fiatal melósok bére 2020-ban
Van, akiknek 4-8 hét extra szabadság is jár.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk