2017. április 27. csütörtök Zita
Hírek » Vásárlás

Kitálalt a gyorséttermi dolgozó: biológiai hulladékkal etetnek minket

A legtöbben talán nyugodtan térnek be egy gyorsétterembe, azt gondolva, ott aztán rend és tisztaság uralkodik. A valóság azonban egészen más, bizonyos helyeken penészes jéggép, máshol soha ki nem tisztított kávégép várja a vásárlókat. Mutatjuk, mi az, amit soha ne egyél egy gyorsétteremben. Korábbi alkalmazottak meséltek a Reddit közösségi oldalon.

A Subway egy amerikai üzletében dolgozó egykori alkalmazott a Redditen beszélt arról, mi az, amit inkább ne rendeljünk, ha betérnénk egy szendvicsre. Három hozzávalót kell mindenképpen kerülni:

  • a húsgolyót
  • a sült marhahúst
  • a sajtot.

Reggel például nem szabad húsgolyót kérni, mert egészen biztos, hogy nem friss, akármit mondjon is az eladó.

A sült marhahússal is vigyázni kell, ez romlik meg a leghamarabb

- írta az alkalmazott. A sajtokkal kapcsolatban nem annyira drámai a helyzet, ha már nagyon kevés a pultban, inkább ne kérjünk a szendvicsbe. "Jó esélye van, hogy nedves, lucskos lesz".

Egyébként érdemes jelezni, ha gondunk van a kapott étellel. Ha úgy érezzük, valami nincs rendben, csak szóljunk, vagy kapunk egy új szendvicset, vagy levásárolhatjuk az árát. Arról is beszélt, hogy abban az üzletben, ahol ő dolgozik, nem viszik túlzásba a takarítást, a vágódeszkákat például mindössze havonta kétszer szokták elmosni. "Biológiai hulladékként kéne kezelni" - jegyezte meg. Mindezek ellenére nagyon szeret a cégnél dolgozni, az ő kedvence egyébként az olasz fűszeres szendvics.

Máshol sem jobb a helyzet

Nem csak a Subway alkalmazottja tálalt ki. A McDonald’s dolgozói szintén a Redditen beszéltek arról, hogy soha, semmilyen körülmények közt ne rendeljünk halat.

"Csinálunk egy csomót, és aztán egész nap ott áll, míg végül valaki rendel egyet. Soha sem kapsz friss halat, órákig áll, mielőtt felszolgálnánk".

Egy másik McDonald’s alkalmazott a csirkés burgerektől is lebeszélné a vásárlókat, ugyanis tapasztalatai szerint a grillen sütött csirkemell is órákig áll.  Más szerint a kávékat célszerű kerülni, mert a kávégépeket nem tisztítják túl gyakran. Ugyancsak egy másik McDonald’s alkalamzott számolt be arról, hogy jobban járunk, ha jeget sem kérünk az italunkba. "El sem tudom mondani, hány döglött legyekkel és penésszel teli jéggépet láttam" - írta egyikük.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!
 

 

Minden, amit a futásról tudni érdemes

Itt a jó idő, érdemes felkapni a futó cipőt és sportolni egy kicsit.A Brooks készített egy felmérést, kiderült, milyen sportmelltartót szeretnek viselni a nők, ki a példaképük, kivel szeretnek futni...
 

Tele a lakás bébiételes üvegcsékkel? Szuper dolgokat csinálhatsz belőlük!

Az üres bébiételes üvegekből egy kis kreativitással mind a magunk, mind a gyermekeink számára hasznos és szép dolgokat készíthetünk, nem mellékesen a családi kassza is jól jár. Mutatjuk, mi...
NÉPSZERŰ
FRISS

Diego

05.01-04.30
Országos

Lidl

04.27-04.30
Országos

Interspar

04.27-05.03
Országos

Spar

04.27-05.03
Országos

Auchan

Medence
04.21-06.30
Országos

Auchan

Szabadidő
04.20-05.17
Országos

Tesco

kert
04.07-05.03
Országos

Interspar

Medence
04.01-08.25
Országos