2020. december 4. péntek Borbála, Barbara

Kinyílt a pénzcsap: rengeteg magyar kaszált az európai szuperlottón


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2020/44. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a következő játékhéten (45.) a várható főnyeremény bruttó 33 millió euró, azaz ~12,1 milliárd forint lesz!

A 43. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

11; 19; 24; 33; 39; 1, 4.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal külföldön és idehaza sem volt telitalálat. A legnagyobb magyar nyeremény nettó 15 814 110 forint volt, az 5+0 találatért járó összegnek egy honfitársunk örülhet.

Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig közel 20 ezer magyarnak volt még szerencséje. A következő sorsoláson (45. játékhét) bruttó 33 millió euró, azaz kb. 12,1 milliárd forint lesz a várható főnyeremény.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk