2020. február 20. csütörtök Aladár, Álmos

Kihúzták az Eurojackpot 7. heti nyerőszámait: rengeteg magyarnak indul jól a hétvége


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2020/7. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten idehaza és külföldön sem volt telitalálat, így a következő sorsoláson bruttó 23 millió euróért, azaz 7,7 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi szerencsevadászok.

A 7. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

2, 6, 30, 32, 49; 1, 4.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal nem volt telitalálat. A legmagasabb nyereménynek három külföldi játékos örülhetet, ők egyenként valamivel több mint bruttó 610 ezer eurót nyertek.

A legmagasabb magyar nyeremény a 7. héten nettó 86 840 forint volt, a találatért járó összeget 18 játékos viheti haza. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig még több mint 17 ezer magyarnak volt szerencséje.

A következő sorsoláson bruttó 23 millió euró (7,7 milliárd forint) lesz a várható főnyeremény.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk