2018. július 19. csütörtök Emília

Kihúzták a szuperlottó számait: több tízezer magyar örülhet


Kihúzták az Eurojackpot 28. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a következő sorsoláson már bruttó 23 millió euróért izgulhatnak a nemzetközi játékosok.


A 28. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben:

13; 14; 21; 34; 46; 2, 5

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal sem külföldön sem pedig idehaza sem volt telitalálat.

A legmagasabb magyar nyeremény ezen a héten egyébként nettó 1 195 505 forint volt, a 4+2 találatért járó összeget ráadásul három szerencsé magyar is hazavihette. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig ezen felül még töb mint 23 ezer magyarnak volt szerencséje.

JÓL JÖNNE 750 EZER FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 750 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja havi 23 460 forintos törlesztővel; de nem sokkal marad el ettől az UniCredit ajánlata sem, amelynél 23 717 forintos havi törlesztővel kalkulálhatunk. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis, a K&H Bank, valamint az ERSTE Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

7 pecsét alatt őrzött lista: ezek az üzletláncok építkezhetnek Magyarországon
Hiába kértük, magától nem adta ki a Kormányhivatal. Kipereltük!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS