2018. július 21. szombat Dániel, Daniella

Kihúzták a szuperlottó számait: több tízezer magyar örülhet


Kihúzták az Eurojackpot 28. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a következő sorsoláson már bruttó 23 millió euróért izgulhatnak a nemzetközi játékosok.


A 28. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben:

13; 14; 21; 34; 46; 2, 5

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal sem külföldön sem pedig idehaza sem volt telitalálat.

A legmagasabb magyar nyeremény ezen a héten egyébként nettó 1 195 505 forint volt, a 4+2 találatért járó összeget ráadásul három szerencsé magyar is hazavihette. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig ezen felül még töb mint 23 ezer magyarnak volt szerencséje.

JÓL JÖNNE 4 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 4 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 61 333 forintos törlesztőrészlettel a K&H Bank nyújtja, de nem sokkal marad el ettől a Budapest Bank 61 840 forintos törlesztőt ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Raiffeisen Bank, az ERSTE Bank, valamint a CIB Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ennyiért gályáznak a napszámosok a magyar gyümölcsösökben
Jócskán emelkedtek az órabérek tavalyhoz képest.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS