2018. szeptember 23. vasárnap Tekla

Kihúzták a szuperlottó számait: több tízezer magyar örülhet


Kihúzták az Eurojackpot 28. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a következő sorsoláson már bruttó 23 millió euróért izgulhatnak a nemzetközi játékosok.


A 28. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben:

13; 14; 21; 34; 46; 2, 5

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal sem külföldön sem pedig idehaza sem volt telitalálat.

A legmagasabb magyar nyeremény ezen a héten egyébként nettó 1 195 505 forint volt, a 4+2 találatért járó összeget ráadásul három szerencsé magyar is hazavihette. Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig ezen felül még töb mint 23 ezer magyarnak volt szerencséje.

MIT SZÓLNÁL 490 EZER FORINTHOZ?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Íme, egy példa: kalkulátorunkban 490 ezer forintos hitelösszeget, és 36 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja havi 16 075 forintos törlesztővel; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank ajánlata sem, amely esetében 16 273 forintos havi törlesztővel kalkulálhatunk. Emellett érdemes még megemlíteni a Cetelem, a Raiffeisen Bank, az ERSTE Bank, valamint a Budapest Bank gyorskölcsönét is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Iparági figyelmeztetés: rengeteg magyar család maradhat fűtés nélkül
Csak hetekre előre lehet időpontot egyeztetni a fűtésszerelőkkel.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk