2019. február 21. csütörtök Elenonóra

Kihúzták a szuperlottó eheti számait: 3 magyar nagyon örülhet


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 6. heti nyerőszámait. És bár ezen a héten nem volt telitalálatos szelvény, három szerencsés magyar játékosnak összejött az 4+2-es nyerőosztály, így ők nettó 991 040 forinttal lettek gazdagabbak. A következő héten a várható bruttó főnyeremény egy játékos esetén 3,1 milliárd forint lesz.

A 6. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

5; 8; 21; 24; 26; 4, 5.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) a hatodik héten nem volt találat, három szerencsés magyarországi játékos viszont viszont nettó 991 040 forintot nyert. Magyarországon egyébként 104 hete nem volt 5+2-es telitalálatos szelvény, most pedig több mint 25 ezer magyar lottózó nyert kisebb-nagyobb összeget az Eurojackpoton.

A következő héten a várható bruttó főnyeremény egy játékos esetén 3,1 milliárd forint lesz.

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 428 forintos törlesztővel a Budapest Bank (THM 7,9 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (69 141 Ft/hó; THM 8,02%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket a Raiffeisen (69 064 Ft/hó; THM 8,25 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 2 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Hatalmas tortúra: gyerek nélkül is lehet kamatmentes az Orbán-hitel
A CSOK szabályai sejtetik, mi várhat a meddő párokra.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS