2021. január 25. hétfő Pál

Kihúzták a szuperlottó eheti számait: 3 magyar nagyon örülhet


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 6. heti nyerőszámait. És bár ezen a héten nem volt telitalálatos szelvény, három szerencsés magyar játékosnak összejött az 4+2-es nyerőosztály, így ők nettó 991 040 forinttal lettek gazdagabbak. A következő héten a várható bruttó főnyeremény egy játékos esetén 3,1 milliárd forint lesz.

A 6. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

5; 8; 21; 24; 26; 4, 5.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) a hatodik héten nem volt találat, három szerencsés magyarországi játékos viszont viszont nettó 991 040 forintot nyert. Magyarországon egyébként 104 hete nem volt 5+2-es telitalálatos szelvény, most pedig több mint 25 ezer magyar lottózó nyert kisebb-nagyobb összeget az Eurojackpoton.

A következő héten a várható bruttó főnyeremény egy játékos esetén 3,1 milliárd forint lesz.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 2 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked