2019. október 22. kedd Előd

Kifakadt József, a magyar lottónyertes: igazolta, mégsem kapja meg a pénzt


Hiába fénymásolta le nyertes lottószelvényét, az eredeti példány hiányában továbbra sem fér hozzá 50 millió forintos Eurojackpot-nyereményéhez József. A 63 éves férfi még júliusban nyert az európai szuperlottón, de nyertes szelvényét az Örs vezér téren, a buszon a pénztárcájával együtt ellopták.

Mivel megvan az eredeti szelvényről a lottózóban készült fénymásolatom, azt ígérték, más nem tudja felvenni a pénzt. Viszont addig én sem, amíg nem zárul le a nyomozás. Hogy az hol tart éppen, fogalmam sincs (...) Az ügyvédemmel most azon dolgozunk, hogy végre pont kerüljön az ügy végére

- mondta a Best magazinnak József.

A rendelkezésre álló információk szerint a rendőrség nagy értékű lopás miatt nyomoz, de még senkit sem gyanúsítottak meg. Az esettel kapcsolatban, a bulvárlap megkeresésére. a Szerencsejáték Zrt. mindössze annyit közölt, hogy a "hatósági vizsgálat folyamatban van, annak lezárultáig nem áll módunkban további tájékoztatást adni."

"Lenne mire költenem a milliókat. (...) A ház, amit kinéztem, a munkahelyem közelében van. (...) Próbálok türelmes lenni, de szívem szerint már nagyon elköltöznék" - mondta József, aki egyelőre egy XVIII. kerületi, egyszobás házrészben húzza meg magát. József azt is hozzátette, többen kértek már tőle a nyereményből, de akadnak olyanok is, akik szerint csak kitalálta az egészet.

Kérdezem én, minek találnék ki ilyet? Attól egy percig sem lesz jobb nekem

- válaszolta a negatív véleményekre.

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Nyílt lehúzás megy a magyar patikákban: csökkentett hatóanyag, sokszoros áron
Ha vény nélkül veszed, a gatyádat is ráfizeted ugyanarra a gyógyszerre.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Kika

10.24-11.05
Országos

Aldi

10.24-10.30
Országos

Lidl

10.24-10.30
Országos

Tesco

10.24-10.30
Országos

Aldi

10.17-10.23
Országos

Lidl

10.17-10.23
Országos

Interspar

10.17-10.23
Országos

Spar

10.17-10.23
Országos