2019. november 21. csütörtök Olivér

Két magyarnak már jól indul a hétvége: nagyon szakítottak az Eurojackpoton


Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2019/42. heti nyerőszámait. Mivel ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a következő sorsoláson 16,9 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi játékosok.

A 42. játékhét nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:

6; 9; 31; 43; 44. 6; 9.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezúttal idehaza és külföldön sem volt telitalálat. A legmagasabb nyereménynek (bruttó 495 201 euró ), 5+1 találattal négy nemzetközi játékos örülhet, míg a magyar szerencsevadászoknak ezen a héten be kellett érniük majd 1,3 millió forinttal, mint legnagyobb nyeremény. Ennek két hazai játékos örülhetett (4+2-es találat).


Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig több mint 20 ezer magyarnak volt szerencséje. A következő sorsoláson bruttó 51 millió euró (16,9 milliárd forint) lesz a főnyeremény.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,77 százalékos THM-el, és havi 58 610 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 53 724 forintos törlesztőt ígér a 2,68 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,74 százalékos THM is alacsony, 53 952 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a K&H, a CIB Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS