2020. július 13. hétfő Jenő

Kész, vége: újabb pontgyűjtő program szűnik meg


A ClubSmart és a Multipont Program után átalakul a Kapcsolat Program, a Magyar Telekom hűségprogramja is. Kapcsolat kártyát már most sem bocsátanak ki, hamarosan a pontgyűjtés is megszűnik, szeptemberben pedig elvesznek a fel nem használt pontok.

Jelenlegi formájában megszűnik a Magyar Telekom Kapcsolat Programja, amelynek keretein belül levásárolható pontokat gyűjthettek a cég ügyfelei.

Kártyákat már június 1 óta nem bocsátanak ki, pontokat még július 1-ig lehet gyűjteni, a megszerzett pontokat pedig szeptember 30-ig lehet beváltani. Az eddigiekhez hasonlóan, a pontokat személyesen a Telekom boltokban, telefonon és az interneten is be lehet váltani, valamint parkolásra, lottóra és autópályamatrica-vásárlásra is fel lehet használni.

Aki elmulasztja a szeptember 30-i határidőt, annak a pontjai elvesznek.

A Kapcsolat kártyák és a Kapcsolat Prémiumkártyák egyébként érvényben maradnak, tehát a programhoz partnerként csatlakozó elfogadóhelyeken továbbra is lehet használni őket.

A Kapcsolat Program átalakulásával kapcsolatban megkerestük a Magyar Telekomot is. A cég sajtóosztálya közölte a Pénzcentrummal, hogy a program maga csak jelenlegi formájában szűnik meg, és nyáron újfajta lojalitásprogramot indítanak lakossági ügyfeleik számára. Bár részleteket nem árultak el a tervekkel kapcsolatban, azt azért közölték, hogy a megújuló hűségprogram új néven fog elindulni.

A Kapcsolat pontgyűjtő program megszűnése beleillik az idei trendekbe. A ClubSmart pontokat 2017. március 31. óta nem lehet beváltani McDonald’s éttermekben, a Multipont Programból pedig január elsején került ki az OTP Bank, a Groupama Biztosító és a CBA is.

Hosszú távon a vendégekkel való közvetlen kapcsolatunk erősítése, ennek érdekében pedig egy digitális alapú hűségprogram felépítése a cél. Az év elején elindítottuk a myMeki applikációnkat, amivel az elektronikus kuponok egyszerűen és kényelmesen gyűjthetők és megoszthatók a családtagokkal és a barátokkal is

- nyilatkozta korábban a Pénzcentrumnak a McDonald’s sajtóosztálya.

A Multipont Programmal kapcsolatban korábban azt közölték, hogy az idei év elejétől MOL Multipont programként folytatódik a törzsvásárlói program.

A ClubSmart programmal kapcsolatos tavaszi átalakulásról ide kattintva tudhatsz meg többet, a Multipont Programmal kapcsolatos változásokról pedig itt tájékozódhatsz.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS