4 °C Budapest

Kész, vége: újabb pontgyűjtő program szűnik meg

2017. június 27. 11:30

A ClubSmart és a Multipont Program után átalakul a Kapcsolat Program, a Magyar Telekom hűségprogramja is. Kapcsolat kártyát már most sem bocsátanak ki, hamarosan a pontgyűjtés is megszűnik, szeptemberben pedig elvesznek a fel nem használt pontok.

Jelenlegi formájában megszűnik a Magyar Telekom Kapcsolat Programja, amelynek keretein belül levásárolható pontokat gyűjthettek a cég ügyfelei.

Kártyákat már június 1 óta nem bocsátanak ki, pontokat még július 1-ig lehet gyűjteni, a megszerzett pontokat pedig szeptember 30-ig lehet beváltani. Az eddigiekhez hasonlóan, a pontokat személyesen a Telekom boltokban, telefonon és az interneten is be lehet váltani, valamint parkolásra, lottóra és autópályamatrica-vásárlásra is fel lehet használni.

Aki elmulasztja a szeptember 30-i határidőt, annak a pontjai elvesznek.

A Kapcsolat kártyák és a Kapcsolat Prémiumkártyák egyébként érvényben maradnak, tehát a programhoz partnerként csatlakozó elfogadóhelyeken továbbra is lehet használni őket.

A Kapcsolat Program átalakulásával kapcsolatban megkerestük a Magyar Telekomot is. A cég sajtóosztálya közölte a Pénzcentrummal, hogy a program maga csak jelenlegi formájában szűnik meg, és nyáron újfajta lojalitásprogramot indítanak lakossági ügyfeleik számára. Bár részleteket nem árultak el a tervekkel kapcsolatban, azt azért közölték, hogy a megújuló hűségprogram új néven fog elindulni.

A Kapcsolat pontgyűjtő program megszűnése beleillik az idei trendekbe. A ClubSmart pontokat 2017. március 31. óta nem lehet beváltani McDonald’s éttermekben, a Multipont Programból pedig január elsején került ki az OTP Bank, a Groupama Biztosító és a CBA is.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hosszú távon a vendégekkel való közvetlen kapcsolatunk erősítése, ennek érdekében pedig egy digitális alapú hűségprogram felépítése a cél. Az év elején elindítottuk a myMeki applikációnkat, amivel az elektronikus kuponok egyszerűen és kényelmesen gyűjthetők és megoszthatók a családtagokkal és a barátokkal is

- nyilatkozta korábban a Pénzcentrumnak a McDonald’s sajtóosztálya.

A Multipont Programmal kapcsolatban korábban azt közölték, hogy az idei év elejétől MOL Multipont programként folytatódik a törzsvásárlói program.

A ClubSmart programmal kapcsolatos tavaszi átalakulásról ide kattintva tudhatsz meg többet, a Multipont Programmal kapcsolatos változásokról pedig itt tájékozódhatsz.

NEKED AJÁNLJUK
Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 17. szerda
Rudolf
16. hét
Április 17.
Hemofília világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm