2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Kész, vége! Legendás Meki húzza le a rolót Budapesten


Hálózatfejlesztés miatt bezár a Sütő utcai, azaz a Deák Ferenc téri McDonald's. A háttérben az áll, hogy kinőtték az egységet, fejlesztésre pedig az üzlethelyiség adottságai miatt nincs lehetőség.

Hálózatfejlesztés (...) A Deák Ferenc téri egységünket (...) mára kinőttük, bővítésre az épület adottságai miatt nincs lehetőségünk. (...) A most bezáró étterem minden munkatársa a hálózaton belül, más egységeinkben folytatja munkáját.

- tudósít az Index. A belváros természetesen nem marad Meki nélkül, a közelben az Astoriánál és a Régiposta utcánál is működik még üzletük

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked